coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBinance ve Coinbase'de Listeli Altcoin, Milyon Dolarlık Hibe Programını Duyurdu: Fiyatta Artış...

Binance ve Coinbase’de Listeli Altcoin, Milyon Dolarlık Hibe Programını Duyurdu: Fiyatta Artış Yaşandı

Büyük borsalarda listeli bir altcoin, sürpriz bir şekilde geliştirici ekosistemi için milyon dolarlık bir hibe programı duyurdu.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Cartesi (CTSI), Cartesi Hibe Programı’na 1 milyon dolar tahsis edildiğini duyurdu. Girişim, geliştirici yeteneklerini teşvik etmeyi ve Cartesi ekosistemini zenginleştirmeyi amaçlıyor.

Program, yeni fikirleri ve merkezi olmayan uygulamaları (dApps), araştırma ve entegrasyonları, geliştirici araçlarını ve oyun geliştirmeyi destekleyecek. Bağımsız geliştiriciler, kurucu ekipler, Merkeziyetsiz Otonom Organizasyonlar (DAO’lar), topluluklar ve kolektifler 30 Ocak Salı gününden itibaren başvuru yapabilirler.

Hibe programı, Cartesi üzerinde yeni uygulamalar geliştiren uzun vadeli katkıda bulunanların ve geliştiricilerin sayısını artırmak için tasarlandı.

Cartesi ekosistemi Hibe Sorumlusu Hellenstans.eth, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Bu hibe programı, Cartesi ekosistemi içinde uzun vadeli işbirliğini teşvik etmek ve hem geliştiriciler hem de kullanıcılar için dApp geliştirmenin kolaylığını ve ölçeklenebilirliğini artırmak için tasarlandı. Hibe programı, herhangi bir geliştiricinin projesini başlatmak için finansal destek ve paha biçilmez teknik rehberlik sunuyor.”

Cartesi Vakfı, Cartesi Hibe Programının ilk iki dalgası için toplam 1.000.000 dolar ayırdı. 1. Dalga sırasında Hibe Programı maksimum 500.000 USDC tahsis edecek ve 2. Dalga sırasında 500.000 USDC daha tahsis edilebilecek.

Gelişmenin ardından Binance üzerinde CTSI fiyatı yaklaşık olarak %7 değer kazandı.

CTSI fiyatında yaşanan yükselişi gösteren, dakikalık mumlara sahip olan grafik.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları