coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinAlman Bankacılık Devi DZ Bank, Kripto Para Ticareti Başlatmaya Hazırlanıyor!

Alman Bankacılık Devi DZ Bank, Kripto Para Ticareti Başlatmaya Hazırlanıyor!

DZ Bank liderliğindeki Almanya'daki finans kooperatifleri grubu, kripto para ticareti başlatmak için pilot uygulamaya geçiyor.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

DZ Bank liderliğindeki Almanya’daki finans kooperatifleri grubu, kripto para birimlerinin doğrudan ticareti için merkezi bir platformu test edecek.

DZ Bank Bu Yıl Bitcoin Ticareti İçin Pilot Aşama Başlatıyor

DZ Bank’ın sermaye piyasası işlemlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Souad Benkredda, verdiği bir röportajda “Yıl boyunca, ilk kooperatif bankalarıyla kripto para birimlerinin perakende ticareti için pilot aşamaya geçeceğiz” dedi. Bu, birincil bankaların müşterileriyle Bitcoin & Co. ticaretini test edeceği anlamına geliyor.

DZ Bank, Volks ve Raiffeisenbanken’in en üst kurumu olarak projeyle ilgileniyor. Orijinal planların aksine, uygulamada DWP Bank ile işbirliği yapmayacak. DWP Bank, DZ Bank’ın hisse sahibi olduğu bir menkul kıymetler hizmet sağlayıcısıdır.

İlgili Haber  Bitcoin Borsası Binance'ten Yeni Listeleme Duyurusu Geldi! 3 Yeni Altcoin İşlem Paritesi Listelendi!

Benkredda, DZ Bank’ın projeyi yürütmek için hangi yeni ortağı kullanacağını açıklamadı. Ticaret fırsatının kendi kendine karar verenler, yani tavsiye almadan yönetebilen müşteriler için olduğunu vurguladı.

Ayrıca teklifin oldukça geniş kapsamlı olacağını da açıkça belirtti. “Sadece tek bir kripto para biriminin değil, çeşitli kripto para birimlerinin alım satımını sunmak istiyoruz. Bu bizim için önemli,” diye açıkladı.

Benkredda’ya göre kooperatif bankaları arasında büyük bir talep var. “Genoverband tarafından yapılan bir araştırmaya göre, her iki bankadan biri müşterileri için çözümün kilidini açmak istiyor” dedi. Ancak karar nihayetinde her kurum tarafından bağımsız olarak veriliyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları