coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBitcoin Borsası Binance Kullanıcıların İşlemlerini Kolaylaştıracak Yeni Platformunu Duyurdu!

Bitcoin Borsası Binance Kullanıcıların İşlemlerini Kolaylaştıracak Yeni Platformunu Duyurdu!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance bugün yaptığı duyuruda Binance Inscriptions Marketplace platformunu duyurdu.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance bugün yaptığı duyuruda “Binance Inscriptions Marketplace” platformunu duyurdu.

Buna göre Binance yeni pazar yeri “Binance Inscriptions Marketplace” ile birlikte BRC-20 tokenları, Ethereum Sanal Makina (EVM) tokenları ve diğer Inscription tokenlerini destekleyeceğini söyledi.

Binance, kullanıcıların Inscriptions pazar yeri üzerindeki işlemlerini Binance Web3 Wallet aracılığıyla gerçekleştirebileceklerini açıkladı.

Binance açıklamasında, yeni pazar yeri uygulamasındaki tokenlerin kendi kendini saklayan bir kripto cüzdanında barındırıldığını ve kullanıcıların BRC-20 tokenlerini, EVM tokenlarini ve diğer Inscriptions tokenlarini takas etmelerine olanak sağladığını söyledi.

“Yeni platformumuz yalnızca Inscriptions ticaretini desteklemekle kalmıyor, aynı zamanda BRC-20 ve EVM tokenlerinin basılmasını (mint) da kolaylaştırıyor, böylece işlem maliyetlerini düşürüyor.

Son zamanlarda BRC-20 tokeni ORDI’nin 1 milyar dolarlık piyasa değerine ulaşması ve çeşitli blockchainlerde 200 milyondan fazla yazıt gibi önemli dönüm noktalarıyla birlikte, bu alana girişimizin gecikmeli değil tam zamanında olduğuna inanıyoruz ve Binance kullanıcılarının keşfetmesi için olgun bir an olduğuna inanıyoruz.”

Hatırlanacağı üzere yakın bir zaman dilimi içerisinde önde gelen kripto para borsası OKX de BRC-20 gibi Inscription ağlarını destekleyeceğini açıklamış ve bu alanda önemli bir adıma imza atmıştı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları