coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBu Altcoin Piyasadan Ayrışarak Son 22 Ayın En Yüksek Seviyene Yükseldi! Yükseliş...

Bu Altcoin Piyasadan Ayrışarak Son 22 Ayın En Yüksek Seviyene Yükseldi! Yükseliş Devam Edecek Mi? İşte Detaylar!

Dünyanın en büyük 13. kripto para birimi, 3 Nisan 2022'den bu yana en yüksek seviyesi olan 18 doların üzerine çıktı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Chainlink’in (LINK) tokenı 22 ayın en yüksek seviyesine çıkarak önemli bir yükseliş hareketiyle yatırımcılarını sevindirdi.

Chainlink’in LINK Token’ı 22 Ayın En Yüksek Seviyesine Ulaştı

Dünyanın en büyük 13. kripto para birimi, 3 Nisan 2022’den bu yana en yüksek seviyesi olan 18 doların üzerine çıktı.

Bu, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) gibi büyük kripto para birimlerinden daha iyi performans göstererek 24 saatlik bazda %15’lik bir kazancı ve bir haftada yaklaşık %30’luk bir artışı temsil ediyor.

LINK Günlük Fiyat Grafiği

Bu ralli, üç aylık 13 ila 17 dolar aralığından yükselişin kırıldığına işaret ediyor ve Haziran 2023’te 5 dolar civarındaki düşük seviyelerden geri dönüşün devam ettiğini gösteriyor.

Yıllar içinde Chainlink, Oracle’ları ve çok çeşitli ortaklıkları aracılığıyla blok zincirlerini harici verilerle birleştirerek kripto endüstrisi altyapısının çok önemli bir parçası haline geldi.

İlgili Haber  İflas Eden Kripto Para Borsası FTX'e Hack Şoku! Hackerlar 400 Milyon Doları Bu Yolla Çalmış!

Blok zincirinden bağımsız altyapısı, çeşitli blok zincirleriyle uyumluluk sağlar ve madeni paraların bir blok zincirinden diğerine sorunsuz ve güvenli bir şekilde aktarılmasını sağlar.

Chainlink bu hafta başında “Geleneksel finans kurumları, blok zincirlerini ve tokenize edilmiş gerçek dünya varlıklarını (RWA’lar) geniş ölçekte benimsemek için veri, hesaplama ve çapraz zincir yeteneklerine ihtiyaç duyuyor. Sadece Chainlink platformu bu üçünü de sağlıyor,” dedi.

Geçtiğimiz ay K33 Research analistleri, LINK’in gerçek dünya varlıklarının tokenleştirilmesine ilişkin giderek güçlenen anlatıdan faydalanmanın en güvenli yolu olduğunu öne sürmüştü.

Tokenizasyon, altın, hisse senedi ve gayrimenkul gibi varlıkların bir blok zincirinde dijital token olarak alınıp satılmasına olanak tanıyor. Boston Consultancy Group’a göre, tokenize edilmiş RWA’lar 2030 yılına kadar 16 trilyon dolar değerinde olabilir.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları