coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinSürpriz Altcoin Resmi Duyuru Yaptı: Yeni Borsa Başlatacak!

Sürpriz Altcoin Resmi Duyuru Yaptı: Yeni Borsa Başlatacak!

Merkeziyetsiz borsa altcoini, yaptığı açıklamasında yeni bir borsa başlatacağını bildirdi. İşte tüm detaylar.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Merkeziyetsiz bir borsa olan SushiSwap, Ethereum (ETH) ölçeklendirme çözümü olan Layer N üzerine inşa edilmiş yeni bir türev borsası olan Susa’yı piyasaya sürmeyi planladığını duyurdu.

Resmi açıklamaya göre bu hamle, Layer N’in teknolojik ilerlemelerini SushiSwap’in arkasındaki yerleşik DeFi topluluğuyla birleştirerek merkeziyetsiz türev ticaretindeki boşluğu doldurmayı amaçlıyor.

Planlara göre Susa, Layer N’nin Nord Engine’ini kullanarak borsanın saniyede 100.000’den fazla işlemi 1 milisaniyenin altında gecikme süreleriyle işlemesini sağlayacak.

SushiSwap’in Baş Şefi (CEO’su) Jared Grey, Layer N ile ortaklıktan duyduğu heyecanı dile getirerek şunları söyledi:

“Sushi, üstün ürünler geliştirmek için uzmanlığımızı birleştirerek merkeziyetsiz finans (DeFi) ruhunu tamamen benimsediğimiz için Layer N ile ortak olmaktan heyecan duyuyor. Layer N’in rollup’lara yönelik modüler yaklaşımı, Ethereum’un güvenliğinden yararlanırken daha fazla sermaye verimliliği ve daha derin likiditenin kilidini açıyor. Bu yaklaşım, DeFi alanında ilgi gören modüler ağ stratejisiyle mükemmel bir uyum sağlıyor ve Layer N’yi üzerine inşa edilebilecek en iyi teknoloji yığınlarından biri haline getiriyor.”

Grey ayrıca, büyük ölçüde kullanılmayan sürekli ticaret pazarının potansiyelini vurguladı ve Susa’yı Sushi kullanıcılarına ve DeFi topluluğuna tanıtmayı beklediğini ifade etti.

İlgili Haber  CryptoQuant Açıkladı: Balinaları Ölçen ve 2021 Bitcoin Rallisini Bilen Metrik Sınıra Dayandı! İşte Mevcut Durum

Layer N CEO’su ve Kurucu Ortağı Dima Romanov da ortaklık hakkında yorumda bulundu. Romanov şunları söyledi:

“Susa’nın Layer N’de faaliyete geçen ilk rollup node’lardan biri olduğunu görmekten mutluluk duyuyoruz. Susa, merkeziyetsiz alandaki en büyük sürekli borsalardan biri olmaya ve en büyük ekosistemlerden birini oluşturmaya hazırlanıyor.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları