coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBorsa Listelemesi Sonrası Büyük Bir Sıçrama Yaşayan Bitcoin Tabanlı Altcoinde Şüpheli İşlemler...

Borsa Listelemesi Sonrası Büyük Bir Sıçrama Yaşayan Bitcoin Tabanlı Altcoinde Şüpheli İşlemler Tespit Edildi!

SpotonChain KuCoin listelemesi öncesinde SatoshiVM (SAVM) isimli altcoinle ilgili şüpheli işlemler fark ettiğini söyledi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Önde gelen kripto para borsalarından biri olan KuCoin, Bitcoin tabanlı SatoshiVM (SAVM) isimli altcoini listelediğini açıkladı. Bu listeleme duyurusuyla birlikte SAVM fiyatı uçuşa geçerken, kısa sürede %58’e varan yükseliş yaşandı.

Bu noktada SAVM fiyatı 5 doları aşarken, SpotonChain yaptığı paylaşımda SAVM ile ilgili şüpheli işlemler fark ettiğini söyledi.

Buna göre bir yatırımcı, KuCoin SAVM listelemesini duyurmadan önce 4,44 dolardan 100.000 dolar değerinde 22.505 SAVM satın aldı.

Bu yatırımcı bu alımıyla birlikte elindeki SAVM sayısını 386,280’ye çıkarırken, 922 bin dolar (+ %72,5) gerçekleşmemiş kârla SAVM in 5’inci en büyük sahibi oldu.

Bir diğer işlem ise SatoshiVM ekibine bağlı bir cüzdan olduğu düşünülen bir cüzdandan KuCoin’e 40 bin SAVM (221 bin dolar değerinde) yatırılması oldu.

Bu noktada Spotonchain bu transferin satış amacıyla mı yoksa borsaya likidite sağlamak amacıyla mı gerçekleştirildiğine dikkat çekerek bu konuda tam net bir bilgi olmadığını söyledi.

“SAVM fiyatı KuCoin listelemsini duyurduktan sonra son 24 saat içinde %58’e kadar yükseldi!

SpotOnChain platformunda 2 şüpheli hareket fark ettik:

1.Muhtemelen SatoshiVM ekibine bağlı bir cüzdan, yaklaşık 2 saat önce KuCoin’e 40 bin SAVM (221 bin dolar değerinde) yatırdı. Bu likidite sağlamak mı yoksa tokenleri listeledikten sonra satmak mı?

2. Son alımıyla birlikte SAVM’nin 5’inci en büyük sahibi olan yatırımcı da KuCoin listelemesinden önce 4,44 dolardan 100 bin dolar değerinde 22,5 bin SAVM satın aldı.

Şu anda balinanın elinde 386 bin $SAVM (2,19 milyon dolar) var ve gerçekleşmemiş kârı 922 bin dolar (+%72,5 ) .”

SAVM yazım esnasında 5,06 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları