coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinSon Dakika: ABD Hükümetinin Bitfinex Hacker'ından Ele Geçirdiği Fonlarda Hareketlilik Var: Paniğe...

Son Dakika: ABD Hükümetinin Bitfinex Hacker’ından Ele Geçirdiği Fonlarda Hareketlilik Var: Paniğe Gerek Var Mı?

Bitcoin'de yükseliş yaşanırken ABD hükümetinin iki yıl önce ele geçirdiği fonlarda bazı hareketlilikler gözleniyor.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

İki yıllık uzun bir uyku döneminin ardından ABD’nin 2022’de Bitfinex hacker’ından ele geçirdiği fonların bir kısmını içeren bir cüzdandan 1 BTC’lik test işlemi yapıldı.

llya Lichtenstein ve Heather “Razzlekhan” Morgan, 2022 yılının başlarında Bitfinex’ten çalınan 3,6 milyar dolarlık Bitcoin’i aklamak için işbirliği yapmakla suçlanmıştı.

Her iki sanık da 2022’nin sonlarında bir savunma anlaşması yaptı, henüz hüküm giymediler.

İlgili Haber  Analiz Şirketi Sahibinden Bitcoin'de Düzeltme Uyarısı: "Sağlıklı Bir Düzeltme Yaşanabilir"

“Hareket Ettirilen Fonlar, ABD Hükümetinin Satmayı Planladığı Silk Road Fonlarından Farklı”

Bitfinex, alacaklıları tazmin ettikleri için Bitcoinlerin kendilerine iade edilmesi gerektiğini savunuyor. Bu fonların ele geçirilen Silk Road fonlarından farklı olduğunu ve ABD hükümetinin bu fonları tasfiye etmek istediklerini söylemediğini belirtmek önemlidir. En olası eylem planı, el konulan fonları mağdurlara yeniden dağıtmak olacak.

GÜNCELLEME: 1 BTC’lik test işleminin ardından ABD hükümeti, Bitfinex hacker’ından ele geçirdiği fonların bir kısmını tuttuğu cüzdanda bulunan yaklaşık 172 milyon dolarlık BTC’nin tamamını bu kez test işlemi dışındaki başka bir cüzdana taşıdı. Söz konusu cüzdanda artık varlık kalmadı. Bununla birlikte Bitfinex hack olayıyla ilgili ABD hükümetinin başka kripto para cüzdanları da bulunuyor.

GÜNCELLEME 2: ABD hükümeti, Bitfinex hacker’ı fonlarından 748 milyon dolarlık daha BTC hareket ettirdi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları