coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizAnalist Bitcoin'deki Düşüşün Asıl Nedenini Açıkladı, Yatırımcıları Uyardı! " 2020 Yılına Çok...

Analist Bitcoin’deki Düşüşün Asıl Nedenini Açıkladı, Yatırımcıları Uyardı! ” 2020 Yılına Çok Benziyor, Devamı Gelebilir!”

CryptoQuant, Bitcoin'deki satışların ana sebebinin 2010 yılında madencilik yapan bazı madencilerin Coinbase'e BTC taşıması olduğu olduğunu söyledi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Lider kripto para birimi Bitcoin, bazı borsalarda 69.300 dolara ulaşarak yeni bir ATH yaşasa da bu durum uzun sürmedi ve BTC buradan şok bir düşüş yaşadı.

Bitcoin bu düşüş karşısında 59.000 dolar seviyelerine kadar geriledi.

BTC’deki bu düşüşün arkasında gelen satış baskısı olduğu belirtilirken, bu satışların ana sebebinin 2010 yılında madencilik yapan bazı madencilerin Coinbase’e BTC taşıması olduğu olduğu açıklandı.

Coindeks’in haberine göre, ilk Bitcoin madencileri eski blok ödüllerini borsalara göndererek, BTC’deki satış baskısına katkıda bulunuyorlar.

CryptoQuant’ın paylaştığı verilere göre, Bitcoin 69.000 dolar civarında yeni zirvelere ulaşmasından ve ardından 59.000 dolara düşmesinden hemen önce, kabaca 69 milyon dolar değerindeki 1.000 Bitcoin’in on yıldan daha eski adresler tarafından Coinbase’e taşındı.

Bu adreslerin madencilerle bağlantılı olduğunu belirten CryptoQuant analistlerinden Bradley Park ” uzun süredir hareketsiz olan Bitcoin’leri büyük bir kripto borsası olan Coinbase’e kaydırmak, devam edecek satışın başlangıcı olabilir” dedi.

“Borsa emir defterinin her 100 dolarlık fiyat değişikliği için 5-10 Bitcoin likidite gösterdiği göz önüne alındığında, 1.000 Bitcoin satışının önemli bir fiyat düşüşünü tetiklemesi muhtemeldir.

Özellikle yatırımcılar Salı günü olduğu gibi Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesine karşı kısa pozisyon açmayı beklerken.”

CryptoQuant analisti son zamanlarda borsalara giren Bitcoin miktarının kendisine, 12 Mart 2020’deki %40’lık fiyat düşüşünden önce meydana gelen BTC girişlerindeki keskin artışı hatırlattığını belirterek düşüşün devam edebileceğini söyledi ve yatırımcıları olası düşüş karşısında uyardı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları