coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBinance'in Mevcut Launchpool Projesi AEVO, Listeleme Öncesi Alım Satımı Açtı, Tartışma Yaşattı:...

Binance’in Mevcut Launchpool Projesi AEVO, Listeleme Öncesi Alım Satımı Açtı, Tartışma Yaşattı: İşte Fiyatı

Binance'in son Launchpool projesi AEVO, token listelenmeden önce alım satımları başlatarak tartışma yaşattı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Opsiyonlar ve sürekli vadeli işlemler konusuna odaklı bir türev borsası olan Aevo, piyasaya çıkacak tokeni için piyasa öncesi alım satım işlemlerini duyurdu. Tokenin 13 Mart’ta piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Piyasaya öncesi olarak kendi platformunda satışa sunulan altcoin, bu yazının yazıldığı anlarda 2.53 dolardan işlem görüyor.

Ethereum üzerinde kendi Katman 2 ağında faaliyet gösteren Aevo, birçok tokenin piyasa öncesi ticareti için son aylarda önemli bir ilgi gördü. Bu strateji, platform farkındalığının artırılmasında etkili oldu.

Borsa, “AEVO Ön Lansmanını Sunuyoruz. Airdrop 13 Mart’a kadar gerçekleştiğinde AEVO’nun nerede olacağına dair bir pozisyon alın” şeklinde bir mesaj yayınladı.

Söz konusu adım bazılarınca kuşkuyla karşılandı. Parsec Finance’in kurucusu Will Sheehan, bir borsanın kendi tokeni için piyasa öncesi alım satım listelemesinin uygunluğunu sorguladı ve bu fikri akıldışı olarak nitelendirdi.

İlgili Haber  Son Dakika: Aptos (APT) Yöneticisi, Gizemli Bir Paylaşım Yaptı: Microsoft ile Yeni Ortaklık Mı Geliyor?

Piyasa öncesi alım satım, yatırımcıların kripto para piyasaya sürüldükten sonra gelecekteki fiyatı hakkında tahminde bulunmasına olanak tanıyarak airdrop alıcılarının fiyatları sabitlemesini sağlıyor.

Dahili kontrollere değinen Aevo kurucu ortağı Julian Koh, borsanın kendi çalışanlarının lansman öncesi piyasada token ticareti yapmasını yasakladığını belirtti. Ayrıca, borsanın yatırımcılara veya içeriden kişilere listeleme fiyatı ile ilgili herhangi bir bilgi vermediğini de açıkladı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları