coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinBitcoin Boğası Devam Ederken Milyoner Cüzdan Sayısı da Artmaya Başladı! Önceki Boğa...

Bitcoin Boğası Devam Ederken Milyoner Cüzdan Sayısı da Artmaya Başladı! Önceki Boğa Seviyeleri Görüldü Mü? İşte Detaylar

Bitcoin (BTC) boğa koşusu devam ederken milyoner cüzdan sayısı 2020-2021 boğasına kıyasla daha yavaş bir hızda artıyor.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin (BTC) boğa koşusu devam ederken, son veriler, kripto para biriminin önemli fiyat artışına rağmen, milyoner cüzdanlarının 2020-2021 yükseliş trendi sırasında görülen çılgınlığa kıyasla daha yavaş bir hızda arttığını gösteriyor.

Veriler, Bitcoin Boğa Koşusunun Milyoner Balinaları Daha Yavaş Hızda Ürettiğini Ortaya Koyuyor

Piyasa değerine göre lider kripto para birimi olan Bitcoin, yılın başından bu yana %70 oranında artarak önceki rekorları kırdı ve 72.000 doların üzerinde işlem gördü.

Bu yükseliş, geçen yıl zorlu bir ayı piyasasının derinliklerinden gelen %155’lik dikkat çekici artışın hemen ardından geldi.

Paris merkezli Kaiko tarafından derlenen verilere göre, mevcut boğa koşusu günlük olarak 2.000’den az milyoner cüzdanının (en az 1 milyon dolar değerinde Bitcoin tutan cüzdanlar) oluşturulmasına tanık oluyor.

Bu rakam, günde 4.000’den fazla milyoner cüzdanının oluşturulduğu ve 2.000’den fazla cüzdanın 10 milyon dolar veya daha fazla bakiyeye sahip olduğu önceki boğa koşusuyla tam bir tezat oluşturuyor.

İlgili Haber  Tether (USDT), Üstünde Çalışacağı Bir Sonraki Altcoin Ağını Açıkladı!

Milyoner cüzdanlarının oluşturulma hızının daha yavaş olması, boğa koşusunun henüz erken aşamalarında olduğunu ve daha fazla giriş potansiyelinin henüz zirveye ulaşmadığını gösteriyor olabilir.

Piyasa konsensüsü, spot borsa yatırım fonlarına (ETF’ler) sürekli girişler ve yarılanma olayından kaynaklanan yaklaşan arz azalması nedeniyle Bitcoin fiyatının önümüzdeki aylarda 150.000 dolar ve ötesine yükselebileceğini öne sürüyor.

Kaiko, haftalık bülteninde, milyoner cüzdanlarının daha yavaş büyüme hızının arkasındaki olası nedenlere ilişkin görüşler sundu.

Yeni sermayenin henüz piyasaya tam olarak girmemiş olması, büyük balinaların Bitcoin’in yeni zirvelerinden kâr elde ederek yararlanması ve balinaların varlıklarını kişisel cüzdanlar yerine saklama kuruluşlarında saklaması gibi faktörler sayıldı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları