coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaBitcoin Borsası Binance'in Üst Düzey İki Yöneticisi Bu Ülkede Gözaltına Alındı!

Bitcoin Borsası Binance’in Üst Düzey İki Yöneticisi Bu Ülkede Gözaltına Alındı!

The Wall Street Journal haberine göre, önde gelen bir kripto para borsası Binance'in iki üst düzey yöneticisi bu ülkede gözaltına alındı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

The Wall Street Journal haberine göre, önde gelen bir kripto para borsası olan Binance’in iki üst düzey yöneticisinin son iki haftadır Nijeryalı yetkililer tarafından kendi istekleri dışında alıkonulduğu bildirildi.

Nijerya’nın Binance Yöneticilerini Gözaltına Alması Uluslararası Endişeye Yol Açtı

Gözaltına alınan Tigran Gambaryan ve Nadeem Anjarwalla, kendilerini Binance ile Nijerya hükümeti arasındaki bir anlaşmazlığın içinde buldular.

Gambaryan ve Anjarwalla’nın gözaltına alınması, Nijerya hükümeti tarafından Binance’e yöneltilen suçlamalardan kaynaklanıyor gibi görünüyor.

Nijerya’nın, ülke içinde yaklaşık 26 milyar dolarlık takip edilemeyen fonun işlenmesini kolaylaştırdığı iddiasıyla Binance’den 10 milyar dolar ceza talep ettiğini gösteren raporlar ortaya çıkmıştı.

Olaylar Nijerya hükümetinin devam eden anlaşmazlığı görüşmek üzere Binance yöneticilerine bir davet göndermesiyle başladı.

İlgili Haber  Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoinlerin Ağ Yükseltmesi ve Hard Fork’larını Destekleyeceğini Açıkladı!

Gambaryan ve Anjarwalla toplantı için 25 Şubat’ta Abuja’ya geldi.

Ancak, hükümet yetkilileriyle yaptıkları ilk görüşmelerin ardından, yöneticilerin Nijerya Ulusal Güvenlik Ajansı tarafından işletilen bir misafirhaneye götürüldükleri, eşyalarını toplamaları talimatı verildiği ve aileleri tarafından Wired’a açıklandığı üzere fiilen gözaltında tutuldukları bildirildi.

Gözaltılarla ilgili ilk haberlerde söz konusu kişilerin isimlerine yer verilmezken, daha sonra Gambaryan’ın Binance’in mali suçlarla uyum başkanı olarak görev yaptığı ve ABD vatandaşlığına sahip olduğu, Anjarwalla’nın ise Binance’in Kenya merkezli Afrika bölge müdürü olarak görev yaptığı ve İngiltere ve Kenya çifte vatandaşlığına sahip olduğu ortaya çıktı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları