coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaHong Kong Bu Kez Başka Bir Dev Kripto Para Borsası Hakkında Sert...

Hong Kong Bu Kez Başka Bir Dev Kripto Para Borsası Hakkında Sert Bir Uyarıda Bulundu!

Hong Kong'un menkul kıymetler düzenleyicisi, Bybit'in ardından bir kripto para borsası hakkında daha uyarıda bulundu.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Hong Kong’un Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu (SFC), lisanssız olduğunu iddia ettiği kripto para borsası MEXC’ye karşı bir uyarı yayınladı. SFC, MEXC’nin gerekli lisanslama olmadan hizmetlerini Hong Kong yatırımcılarına aktif olarak tanıttığını savundu.

Bu uyarı, SFC’nin kısa süre önce Bybit’i de uyarı listesine eklemesinin ardından geldi.

Resmi açıklamaya göre MEXC, Hong Kong yatırımcılarına yönelik aktif hizmet tanıtımına rağmen, ne SFC tarafından lisans aldı ne de Hong Kong’da bir sanal varlık ticaret platformu işletmek için SFC’ye lisans başvurusunda bulundu.

İlgili Haber  Çok Tartışılan Woldcoin (WLD) Güvenli Mi? İşte Cevabı

Diğer taraftan dün Bybit, Çin anakarasına bağlı olarak özerk bir şekilde yönetilen Hong Kong’dan lisans alabilmek için başvuru sürecinde olmasına rağmen bu tür bir uyarının öznesi olmuştu.

Bitcoin ve genel kripto para piyasasında boğa etkisini hissettirmeye devam ederken dünya genelinde kripto borsalarına baskılar devam ediyor gibi görünüyor. Bugünkü başka bir gelişmede dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in düzenleyici baskılar nedeniyle token listelemelerini daha sıkı kurallara bağlamak zorunda kalmasını bildirmiştik.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları