coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinBitwise CIO'su Spot Bitcoin ETF'leri İçin Beklediği Büyük Desteği Açıkladı! "Sadece Birkaç...

Bitwise CIO’su Spot Bitcoin ETF’leri İçin Beklediği Büyük Desteği Açıkladı! “Sadece Birkaç Hafta İçinde…”

Bitwise CIO'su Matt Hougan, Bitcoin ETFlerine büyük banka desteğinin bir kaç hafta içerisinde gelebileceğini savundu.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Şüphesiz 2024’ün en önemli olaylarından biri olan SEC’in spot Bitcoin ETF‘lerine onay vermesi BTC fiyatında yeni ATH gelmesini sağladı.

Zira ETF’lere olan güçlü talep BTC fiyatının önceki ATH’si 69.000 doları aşmasını ve yeni ATH’ye ulaşmasını sağladı.

Halihazırda spot Bitcoin ETF’lerinde yaşanan çıkışlar nedeniyle BTC fiyatı önemli bir düzeltme yaşasa da analistler yıl içerisinde spot Bitcoin ETF’lerine olan güçlü talebin ve girişlerin devam edeceğini düşünüyor.

Londra’daki Dijital Varlık Konferansı’nda konuşan Bitwise CIO’su Matt Hougan spot Bitcoin ETF’leri konusunda yeni açıklamalarda bulundu ve Bitcoin ETF’lerinin benimsenmesi için destek veren bankaların önemine değindi.

Bu noktada Hougan, halihazırda herhangi büyük bir banka BTC ETF’lerini desteklemese de birkaç hafta içinde ilk banka desteğinin gelebileceğini savundu.

“Bugüne kadar herhangi büyük bir banka spot Bitcoin ETF’lerini desteklemese de muhtemelen ilk büyük banka desteğinin gelmesine birkaç hafta kaldı. Belki de sadece bir hafta kaldı.

Ve birkaç ay içinde bütün büyük bankalardan ETF desteği gelecek.”

Bankaların desteğinin ETF’ler ve BTC fiyatı için önemli olduğuna dikkat çeken Hougan bankaların ETF desteğinin ABD’deki zenginlerin çoğunun yeni piyasaya sürülen ETF ürünlerine yatırım yapabilmesi için geçilmesi gereken bir geçit olduğunu söyledi.

Bitwise CIO’suna göre büyük bankaların ETF’leri desteklemesinin Bitcoin ETF’lerinin kullanılabilirliğini yaklaşık dört kat artırabileceğini ve yeni sermeye girişiyle birlikte BTC fiyatına olumlu etki edebileceğini belirtti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları