coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinEfsanevi Yatırımcı Robert Kiyosaki, Cathie Wood'un 2.3 Milyon Dolarlık Bitcoin Fiyat Tahmini...

Efsanevi Yatırımcı Robert Kiyosaki, Cathie Wood’un 2.3 Milyon Dolarlık Bitcoin Fiyat Tahmini Hakkında Konuştu: Katılıyor Mu?

'Rich Dad, Poor Dad' kitabının yazarı Robert Kiyosaki, yaptığı açıklamasında Bitcoin fiyat tahmininde bulundu.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Efsanevi yatırımcı Robert Kiyosaki, ARK Invest CEO’su Cathie Wood’u Bitcoin’in BTC başına 2.3 milyon dolara ulaşacağı yönündeki tahmininde desteklediğini açıkladı.

Kiyosaki, yaptığı açıklamasında Cathie Wood’un tahmini hakkında şunları söyledi:

“Cathie Wood, Bitcoin’in BTC başına 2,3 milyon dolara ulaşacağını iddia ediyor. Ona inanıyor muyum? Evet, inanıyorum. Cathie Wood çok zeki biri. Onun görüşüne güveniyorum. Yanılıyor olabilir mi? Olabilir. Ne olmuş yani? Asıl önemli soru ‘Siz neye inanıyorsunuz?”

Kiyosaki, Wood’un öngörüsü gerçekleşse de gerçekleşmese de BTC sahibi olmanın önemini de vurguladı:

“Ya Cathie haklıysa? Ya Cathie yanılıyorsa? Ve en önemlisi, ‘Kaç tane Bitcoin’iniz var? Eğer Kathie haklıysa, keşke daha fazla alsaydım diyeceğim. Eğer yanılıyorsa, hiç BTC sahibi olmasaydım mutlu olacaktım. Cathie haklı da olsa haksız da olsa çoğu insan sıfır BTC’ye sahip olacak.”

İlgili Haber  Dünkü Enflasyon Verisi Şokundan Sonra Bankalar Faiz İndirimi Tahminlerini Revize Etti: İşte Yeni Tarih ve Tahminler

Kiyosaki’nin kendisi de Bitcoin’in potansiyeline inanıyor ve “Ben de Bitcoin’in 2.3 milyon dolara ulaşacağına inanıyorum” dedi.

Geleneksel eğitim sistemini de eleştiren Kiyosaki, Wood’un hata da yapıyor olabileceğini söyledi şunları ekledi:

“Okul, dünyada ‘zeki’ insanların asla hata yapmayan insanlar olduğu tek yerdir. Gerçek dünyada en zengin ve en mutlu insanlar hata yapan ve hatalarından ders çıkaran insanlardır.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları