coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinBitcoin ETF'lerine Girişler Üst Üste Dördüncü Gününde de Devam Etti! İşte Detaylar

Bitcoin ETF’lerine Girişler Üst Üste Dördüncü Gününde de Devam Etti! İşte Detaylar

ABD spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına (ETF'ler) Perşembe günü 257,34 milyon dolarlık önemli bir net giriş kaydedildi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

ABD spot Bitcoin borsa yatırım fonları (ETF’ler) Perşembe günü 257,34 milyon dolarlık önemli bir net giriş bildirdi ve bu da pozitif girişlerin dördüncü gününe işaret ediyor. Devam eden bu eğilim, Bitcoin ETF’lerine yönelik artan yatırımcı ilgisini ve güvenini vurguluyor.

ABD Spot Bitcoin ETF’leri Dördüncü Gün Üst Üste Giriş Kaydederek Toplamda 257 Milyon Dolara Ulaştı

Girişlere öncülük eden BlackRock’ın IBIT’i, fona 94 milyon dolar girerek benzerleri arasında en büyük yeni sermaye alıcısı oldu.

SoSoValue verilerine göre, IBIT önceki üç hafta içinde minimum ya da sıfır akış yaşamıştı ve bu artış özellikle dikkat çekiciydi. Fidelity’nin FBTC fonu 67 milyon dolar yatırım çekerken, Ark Invest ve 21Shares’in Bitcoin ETF’si 62 milyon dolarlık net giriş bildirdi.

Ocak ayındaki dönüşümünden bu yana çoğunlukla büyük çıkışlar gören Grayscale’in GBTC’si Perşembe günü günlük 4,64 milyon dolarlık net giriş kaydetti.

İlgili Haber  Popüler Memecoin, Blockchain Ağında Yaptığı Güncelleme Yaptı! Fiyat Yükselişe Geçti!

Valkyrie’nin Bitcoin ETF’si de 18,5 milyon dolarlık girişle önemli bir faaliyet gördü. Bitwise, Franklin Templeton, Invesco ve Galaxy Digital’in diğer fonları tek haneli girişler bildirdi.

ABD’deki 11 spot Bitcoin ETF’sine art arda gelen net girişler, Wall Street’in ilk çeyrek 13F raporlama sezonunun ortasında gerçekleşti.

Büyük finansal oyuncular bu fonlardaki paylarını açıkladı ve sonuçlar birçok beklentiyi aştı. Özellikle BlackRock’ın IBIT fonu, ilk 13F sezonunda rekor bir rakam olan 414 sahip bildirdi.

Bloomberg’in kıdemli ETF analisti Eric Balchunas, Perşembe günü “Yeni doğmuş bir bebek olarak 20 sahibinin olması bile büyük bir olay, oldukça nadir” yorumunu yaptı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları