coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinBitcoin ETF'leri Art Arda 12. Gün Pozitif Girişler Yaşadı! Hangi Şirket Başı...

Bitcoin ETF’leri Art Arda 12. Gün Pozitif Girişler Yaşadı! Hangi Şirket Başı Çekiyor? İşte Detaylar

ABD'deki spot Bitcoin borsa yatırım fonları (ETF'ler), Çarşamba günü toplam 28,32 milyon dolarlık günlük net giriş gördü.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

ABD’deki spot Bitcoin borsa yatırım fonları (ETF’ler), Çarşamba günü toplam 28,32 milyon dolarlık günlük net girişle önemli bir yatırım akışı kaydetti. Bu, Şubat sonundan bu yana en uzun seri olan net girişlerin art arda 12. gününe işaret ediyor.

BlackRock’ın IBIT’i Spot Bitcoin ETF’lerinde Net Girişlere Öncülük Ediyor

SoSoValue verilerine göre, BlackRock’ın iShares Bitcoin Trust’ı (IBIT) 24,5 milyon dolarlık yeni fon çekerek bu alanda başı çekti.

Bu performans, IBIT’in yönetim altındaki net varlıklara göre en büyük Bitcoin ETF’si olma konumunu sağlamlaştırdı ve bu unvanı sadece bir gün önce elde etti.

Buna karşılık Grayscale’in Bitcoin Trust’ı (GBTC) 31 milyon dolarlık net çıkış yaşadı ve GBTC ile IBIT arasındaki farkı daha da açtı. Üçüncü en büyük spot Bitcoin ETF’si olan Fidelity’nin Fidelity Bitcoin Trust’ı (FBTC), 18 milyon dolarlık net girişle IBIT’i takip etti.

İlgili Haber  Bitcoin Borsası OKX, 19. Varlık Rezervi Kanıtını Açıkladı! Bitcoin ve Ethereum Varlıklarında Önemli Değişim Dikkat Çekti! İşte Detaylar

Ek olarak, Bitwise’ın ETF’si 11 milyon dolarlık net giriş görürken, Ark Invest, 21Shares, Invesco, Galaxy Digital ve WisdomTree’nin ETF’leri daha küçük ancak pozitif girişler bildirdi.

Toplamda, 11 spot Bitcoin ETF’si son 12 gün içinde 2 milyar doların üzerinde net giriş elde ederek Ocak ayından bu yana kümülatif toplamı 13,76 milyar dolara çıkardı.

Bu akış, kripto para yatırımı için bir araç olarak Bitcoin ETF’lerine yönelik artan yatırımcı güveninin ve ilgisinin altını çiziyor.

Bitcoin ETF piyasası güçlü bir faaliyet gösterirken, ABD’li ETF ihraççıları spot Ethereum ETF’lerinin lansmanına hazırlanıyor.

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) kısa süre önce bu fonlar için 19b-4 formlarını onayladı. Ancak, spot ETH fonlarının işlem görmeye başlayabilmesi için firmaların hala SEC’in S-1 formlarını onaylaması gerekiyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları