coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinSon Dakika: Coinbase, Bir Altcoini Daha Delist Edeceğini Açıkladı! Duyurular Art Arda...

Son Dakika: Coinbase, Bir Altcoini Daha Delist Edeceğini Açıkladı! Duyurular Art Arda Geliyor! Bu Sefer Büyük Sürpriz Oldu

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para borsası Coinbase, yaptığı açıklamasında Enjin Coin (ENJ) altcoinini delist edeceğini duyurdu. Delist 14 Haziran’da gerçekleşecek.

Delist sebebi olarak Coinbase’in düzenli olarak listelediği altcoinlerin standartlarını denetlediğinden bahsedildi. ENJ fiyatı delist haberinin ardından düşüş gösterdi.

ENJ, Binance dahil neredeyse tüm büyük kripto para borsalarında listelenmiş durumda olan bir altcoin ve 500 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Eski bir geçmişe sahip olan ENJ, ilk olarak 2018 yılında işlem görmeye başlamıştı. Token, 2021 yılında ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yazının yazıldığı anlarda yaklaşık olarak %92 daha düşük bir bölgeden işlem görüyor.

Coinbase, yalnızca dakikalar önce MTL tokenini de delist etme kararı almıştı. Ancak söz konusu delistte, sebep olarak altcoinin Ethereum dışında başka bir ağa geçiş yapması gösterilmişti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları