coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBinance'ten Kripto Para Sınırlaması! Hangi Kullanıcılar Etkilenecek?

Binance’ten Kripto Para Sınırlaması! Hangi Kullanıcılar Etkilenecek?

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, MiCA sebebiyle Avrupa Birliğin'deki kullanıcılar için yetkisiz stablecoinleri sınırlayacağını açıkladı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, MiCA sebebiyle Avrupa Birliğin’deki kullanıcılar için yetkisiz stablecoinleri sınırlayacağını açıkladı.

Buna göre kullanıcıların erişim için MİCA kapsamında düzenlenmiş stablecoin’lere geçmesi ve bunları kullanması gerekecek.

“Bu duyuru yalnızca Avrupa Ekonomik Alanı’ndaki (AEA) kullanıcıları etkilemektedir.

30.06.2024 tarihinde , yeni MiCA stablecoin kuralları Avrupa Ekonomik Alanı’nda (AEA) yürürlüğe girecek.

Bu, yeni düzenleyici çerçeveye girişte ilk adım olacak ve AEA’daki stablecoin piyasası üzerinde önemli bir etkiye sahip olacak.

Yaklaşan değişikliklerin etkisini tüm kullanıcıların anlaması önemli olduğundan, yeni kurallar ve Binance’in bunları nasıl uyguladığıyla ilgili bazı önemli ayrıntıları burada bulabilirsiniz.

Bu noktada Binance , 30.06.2024 (UTC+3) tarihinden itibaren ürün tekliflerinde AEA kullanıcıları için “Yetkisiz Stablecoinlerin” kullanılabilirliğini kısıtlayacak .

Zira 30.06.2024 (UTC+3) tarihinden itibaren stablecoinler AEA’da düzenlenecektir; bu, pratikte yalnızca belirli düzenlemeye tabi şirketlerin halka açık stablecoinler çıkarabileceği ve sunabileceği anlamına gelir; bu stablecoinler, “Düzenlemeye Tabi Stabilcoinler” olacaktır.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları