coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriEthereumYatırım Şirketi VanEck Ethereum İçin 2030 Yılına Kadar Bu Rakamı Hedef Gösterdi!...

Yatırım Şirketi VanEck Ethereum İçin 2030 Yılına Kadar Bu Rakamı Hedef Gösterdi! Mümkün Olabilir Mi? İşte Detaylar

Küresel yatırım firması VanEck, Ethereum ağının yerel tokeninin 2030 yılına kadar 22.000 dolara ulaşacağını tahmin etti.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Küresel yatırım firması VanEck, Ethereum ağının yerel tokeninin 2030 yılına kadar 22.000 dolara ulaşacağını öngörerek Ethereum(ETH) için yeni bir fiyat hedefi belirledi.

VanEck, Ethereum’un (ETH) 2030’a Kadar 22.000 Dolara Ulaşacağını Tahmin Ediyor

Bu iddialı tahmin, yaklaşık 3.850 dolar olan mevcut işlem seviyelerinden önemli bir artışı temsil ediyor.

VanEck, bu potansiyel artışı Ethereum’un yıkıcı yeteneklerine ve token sahipleri için önemli nakit akışı yaratmasına bağladı.

Firma, Ethereum’un finans, bankacılık, ödemeler, pazarlama, reklamcılık, sosyal medya, oyun, altyapı ve yapay zeka gibi çeşitli sektörlerde devrim yarattığını vurguladı.

Raporda, Ethereum’un teknolojisinin daha düşük maliyetler, daha fazla verimlilik ve daha fazla şeffaflık sunduğu, bunun da geleneksel finans ve teknoloji kurumlarından blok zinciri tabanlı çözümlere önemli bir pazar payı kaydırabileceği vurgulandı.

VanEck, bu değişimin 15 trilyon dolarlık bir toplam mevcut pazardan (TAM) yararlanabileceğini tahmin ediyor.

İlgili Haber  ABD Bitcoin ETF'leri Yeni Bir Rekoru Kırdı! Art Arda 17. Gün Pozitif Günlük Giriş Kaydedildi! İşte Detaylar

Ayrıca VanEck, Ethereum tutmaktan elde edilen serbest nakit akışlarının 2030 yılına kadar 66 milyar dolara ulaşacağını ve değerlemesini öngörülen 22.000 dolar hedefine daha da yükselteceğini öngörüyor.

Bir Ethereum borsa yatırım fonu (ETF) listelemek için başvuruda bulunan firma, bu ETF’lerin boyut olarak Bitcoin ETF’lerini geçebileceğini de öngörüyor.

Rapor, spot Ethereum ETF’lerinin ABD borsalarında işlem yapmak için onaya yaklaştığına dair güveni ifade etti.

Böyle bir onay, mali danışmanların ve kurumsal yatırımcıların nitelikli saklama kuruluşlarının güvenliğiyle eter tutmalarını ve ETF’lerin karakteristik fiyatlandırma ve likidite avantajlarından yararlanmalarını sağlayacaktır.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları