coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerzkSync Era Üzerinde Vadeli İşlem Sunan Merkeziyetsiz Platform Yapay Zeka Cüzdanı Geliştirmek...

zkSync Era Üzerinde Vadeli İşlem Sunan Merkeziyetsiz Platform Yapay Zeka Cüzdanı Geliştirmek İçin Dev Bir Yatırım Aldı!

zkSync Era üzerinde vadeli işlem sunan merkeziyetsiz platform akıllı yapay zeka cüzdanı geliştirmek için büyük yatırım aldığını açıkladı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Holdstation, SNZ Capital, Summer Ventures ve EVG Ventures’tan önemli bir yatırım alarak akıllı yapay zeka cüzdanlarının geliştirilmesinde önemli bir adım attığını duyurdu.

Holdstation Akıllı Yapay Zeka Cüzdanı Geliştirmek İçin Büyük Yatırım Aldı

Faz 2’deki bu stratejik finansman, Holdstation’ın gelişmiş yapay zekayı basitleştirilmiş blok zinciri etkileşimleriyle birleştirme çabalarını destekleyecek ve kullanıcıların portföylerini nasıl yönettiklerini yeniden tanımlayacak.

Account Abstraction’ın uygulanmasının ardından Holdstation önemli bir kullanıcı büyümesi yaşadı ve kendisini zkSync üzerinde lider Account Abstraction cüzdanı ve sürekli merkezi olmayan borsa (DEX) olarak konumlandırdı.

Holdstation Nedir?

Holdstation zkSync Era üzerinde vadeli işlem sunan bir akıllı sözleşme cüzdanı etrafında odaklanmış bir merkeziyetsiz platformdur. Platform, kullanıcıların 500x’e kadar kaldıraçla kripto para birimlerinden forex ve emtialara kadar çok çeşitli varlıklarla işlem yapmalarına olanak tanıyor.

Holdstation’ın yenilikçi teknoloji yoluyla Web3 ekosistemini geliştirme taahhüdü SNZ Capital, Summer Ventures ve EVG Ventures’ın stratejik vizyonlarıyla sorunsuz bir şekilde örtüşmektedir.

Bu ortaklık, özellikle yapay zeka, sürekli DEX ve cüzdan segmentlerinde Web3 alanını daha da büyütmek için birleşik uzmanlıklarından yararlanıyor.

İlgili Haber  Bitcoin Borsası Binance, Biri TRY Paritesi Olmak Üzere 3 Yeni Altcoin Paritesi Listeledi!

Yatırım, Holdstation’ın portföy yönetimi için gelişmiş yapay zeka geliştirmesini ve dijital cüzdan deneyimini kolaylaştırmasını sağlayacak. Holdstation, Web3’teki kullanıcı etkileşimlerini dönüştürecek önemli yeniliklere öncülük etmeye hazırlanıyor.

SNZ Capital, Summer Ventures ve EVG Ventures’ın finans ve pazarlama stratejisindeki uzmanlığı, onları Holdstation’ın girişimlerini yönlendirmek için ideal ortaklar haline getiriyor.

SNZ Capital, Summer Ventures ve EVG Ventures’tan gelen yatırım, Holdstation’ın yapay zeka ve ticareti entegre eden önde gelen bir Web3 cüzdanı olarak rolünü güçlendiriyor.

Bu hamlenin, tüm blok zincirlerinde alım satım özelliklerine sahip Web3 cüzdanlarının yaygın olarak benimsenmesini hızlandırması ve Web2’den Web3’e daha yumuşak bir geçişi kolaylaştırması bekleniyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları