coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBitcoin'de (BTC) Yine Ani Gerileme Var! il Capo Ciddi Uyarı Yayınladı, Bundan...

Bitcoin’de (BTC) Yine Ani Gerileme Var! il Capo Ciddi Uyarı Yayınladı, Bundan Sonra Yapacaklarını Açıkladı

Kripto para analisti il Capo of Crypto, yaptığı son açıklamasında Bitcoin hakkında ciddi bir uyarıda bulundu.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para analisti il Capo, yaptığı açıklamasında Bitcoin (BTC) fiyatı hakkında pek de iç açıcı olmayan yorumlarda bulundu.

Bitcoin fiyatı dünden bu yana düşüş eğilimini sürdürüyor ve bu yazının yazıldığı anlarda da, son bir saatte yaşadığı %1.30’luk düşüş ile birlikte Binance verilerine göre 66.546 dolardan işlem görüyor.

Analiste göre BTC’deki son fiyat hareketi “oldukça çirkin” görünüyor. il Capo, Bitcoin’de yakın bir zamanda sıçrama meydana gelmezse pozisyonlarını kapatmaya başlayacağını söyledi.

BTC fiyatının son hareketini gösteren dakikalık grafik.

il Capo, bugün gündüz yaptığı açıklamasında Render (RNDR) pozisyonlarına bugün bir ekleme yaptığını da bildirmişti. Açıklamasına göre analistin RNDR için ortalama giriş fiyatı 8.89 dolar oldu. Bu yazının yazıldığı anlarda RNDR fiyatı 8.32 dolardan işlem görüyor. Dün akşam saatlerinde il Capo’nun RNDR long pozisyonu aldığını ilan etmesinin ardından altcoinin fiyatı geçici bir yükseliş yaşamıştı.

İlgili Haber  Dikkat: Efsanevi Trader il Capo, FED Kararı Öncesi Bu Altcoinde Boğa Olduğunu Açıkladı!

Analist Bitcoin için bugün gündüz saatlerinde de bir analiz paylaştı. il Capo’ya göre düşüş öncesinde 67.000 dolar seviyesi yeniden bir destek noktası olarak görev almaya devam etti ve bir sonraki boğa onayı 69.000 doların aşılması halinde gelecek. Bununla birlikte analist, bu senaryonun yaşanması halinde altcoinlerin de nefes alacağını düşünüyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları