coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizSpot Ethereum ETF’lerinde Kritik Gelişme: VanEck'ten Rekabeti Kızıştıracak Yeni ETH Hamlesi Geldi!

Spot Ethereum ETF’lerinde Kritik Gelişme: VanEck’ten Rekabeti Kızıştıracak Yeni ETH Hamlesi Geldi!

VanEck'ten spot Ethereum ETF'lerinde rekabet çıtasını yükselten önemli bir hamle geldi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Spot Ethereum ETF‘lerinin ticarete başlaması için SEC‘ten gelecek S-1 onayları beklenirken gözler Temmuz başına çevrildi.

Bu noktada üst düzey analistler ETH ETF’leri için Temmuz ayının başına işaret ederken, ihraççı şirketlerden biri olan VanEck’ten rekabet çıtasını yükselten önemli bir hamle geldi.

Dün ETH ETF’Leri için Form 8-A’yı sunan VanEck kısa bir süre sonra, yaptığı başka bir başvuruda 2025 yılına kadar veya varlıkları 1,5 milyar dolara ulaşana kadar (hangisi daha önce gerçekleşirse) ETH ETF ücretlerinden tamamen feragat edeceğini açıkladı.

VanEck’in dijital varlıklar başkanı Matthew Sigel yaptığı açıklamada VanEck’in Ethereum ETF stratejisine dair ipuçları verdi.

Buna göre Sigel, “bu feragat VanEck’in başlangıçta para kaybetmesi anlamına gelse bile VanEck olarak kripto ETF ücretlerinde lider olmayı hedefliyoruz.” dedi.

“VanEck ETF piyasasında rekabetçi kalabilmek için potansiyel spot Ethereum ETF ücretlerinden başlangıçta feragat etmeyi planlıyor.

Plan ETF hacminde bunu telafi etmektir.

VanEck bu hamlesiyle daha fazla yatırımcıyı Ethereum’un yatırım portföylerindeki potansiyel rolünü keşfetmeye teşvik etmeye ve daha fazla yatırımcının ETH yatırımı yapmasını sağlamayı umuyor.”

VanEck dün Form 8-A’yı sundu. Bunu yorumlayan Bloomberg ETF analisti Eric Balchunas, 8-A formu üzerinden spot Bitcoin ETF’leri ile Etherum ETF’lerini kıyasladı ve ihraçcı şirketlerin Form 8-A’ları BTC ETF lansmanından sadece 7 gün önce sunduklarına dikkat çekti.

Bitcoin ETF lansmanındaki aynı süreç Ethereum ETF’leri için de işlerse Eric Balchunas, spot Ethereum ETF’lerinin 2 Temmuz’da başlatılmasını beklediğini söyledi.

İlgili Haber  Spot Ethereum ETF'lerinde Yeni Gelişme! Bloomberg Analisti Bitcoin'i Örnek Gösterdi, Nihai Onay Tarihini Açıkladı!

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz Mayıs ayında SEC sekiz spot ETH ETF’i için 19b-4 formlarını onayladı . Ancak SEC’in ticaretin başlayabilmesi için S-1 başvurularını da onaylaması gerekmektedir.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları