coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinABD'li Dev Şirketten Kripto Para Destekçisi Senato Adaylarına 1 Milyon Dolarlık Solana...

ABD’li Dev Şirketten Kripto Para Destekçisi Senato Adaylarına 1 Milyon Dolarlık Solana (SOL) Bağışı!

En büyük ABD yatırım şirketlerinden biri olan Multicoin Capital de kripto destekçisi Cumhuriyetçi milletvekillerini desteklemek için 1 milyon dolar bağış yapacak.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

ABD’deki başkanlık seçimi son hız devam ederken Bitcoin yanlısı açıklamalarıyla ön plana çıkan başkan adayı Donald Trump, kripto para sektörünü yanına çekti.

Kripto sektörünün desteğini alan Trump seçim anketlerinde göre önde yer alırken seçim kampanyasında maddi destek de aldı.

Trump dışında kripto para destekçisi senato adayları da bağış aldı. Bu kapsamda en büyük ABD yatırım şirketlerinden biri olan Multicoin Capital de kripto destekçisi Cumhuriyetçi milletvekillerini desteklemek için 1 milyon dolar bağış yapacak.

CoinDesk’in haberine göre Multicoin Capital, ABD’deki kripto para yanlısı senatör adaylarına 1 milyon dolara kadar bağış sağlayacağını duyurdu.

Şirket, dört muhafazakar Cumhuriyetçi adayı olan Kaptan Sam Brown, Dave McCormick, Bernie Moreno ve Tim Sheehy’i destekleyen bir siyasi eylem komitesi (PAC) olan Sentinel Eylem Fonu’na 1 milyon dolar bağışlamayı planlıyor.

Multicoin Capital kurucu ortağı Tushar Jain, Sentinel Action Fund’a Solana bağışlarından 1 milyon dolara kadarını şirket olarak bağışlayacaklarını söyledi. Buna göre şirket, önümüzdeki 10 gün içerisinde Sentinel Eylem Fonu’na yapılacak SOL bağışlarına eşdeğer bağış yapacak.

” Bugün, Multicoin Capital’in ABD Senatosu’na kripto yanlısı adayların seçilmesine yardımcı olmak için Sentinel Eylem Fonu’nu desteklediğini duyurmaktan heyecan duyuyorum.

Multicoin, desteklemek için Sentinel Eylem Fonu’na yapılan 1 milyon dolarlık SOL kadar bağış yapacak.

Multicoin, kripto desteğinin iki partili veya partiler üstü bir konu olması gerektiğine inanıyor.”

Sentinel Action Fund bağış kampanyası Gemini tarafından destekleniyor ve kripto bağış portalına ev sahipliği yapıyor. Sentinel Action Fund SOL dahil olmak üzere çeşitli altcoinleri bağış olarak kabul ediyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları