coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizBitcoin'de Beklenen Balinalar Geri Döndü Mü? Sırada Ne Var? Fiyat 58.000 Doları...

Bitcoin’de Beklenen Balinalar Geri Döndü Mü? Sırada Ne Var? Fiyat 58.000 Doları Geçti!

Rekt Capital, daha fazla düzeltme yaşanmaması için Bitcoin'in haftalık kapanışını 60.600 doların üzerinde kalması gerektiğini söyledi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Lider kripto para birimi Bitcoin Cuma günü Alman hükümetinin ve Mt.Gox geri ödemeleri kapsamında yapılan transferler sonrasında yaşadığı satış baskısıyla 54.000 doların altına kadar geriledi.

BTC en son Şubat ayında görülen seviyelere gerilerken bugün toparlanarak 57.000 doların üzerine çıktı.

Analistler bu toparlanmanın, yatırımcıların Mt. Gox’un 8 milyar dolarlık BTC geri ödemesi ile ABD ve Alman hükümetlerinin BTC satışlarından kaynaklanan baskının üstesinden gelmeye başladığını gösterdiğini söyledi.

Ayrıca analistler spot Bitcoin ETF‘lerinde yaşanan net girişlerin de toparlanmayı desteklediğini söyledi.

Spot Bitcoin ETF’lerinde Son Bir Ayın En Büyük Net Girişi Yaşandı!

Coinglass verilerine göre, ABD merkezli spot Bitcoin ETF‘leri, üst üste iki günde yaşadığı net çıkışların ardından 5 Temmuz’da, 6 Haziran’dan bu yana en büyük net giriş gününü yaşadı ve toplamda 143 milyon dolar giriş kaydetti.

Analistler ETF’lere gelen önemli miktardaki girişlerin kurumsal yatırımcıların ve balinaların Bitcoin’i daha düşük fiyatlardan biriktirmek için düşüşten yararlandığını gösterdiğini söyledi.

Bitcoin’in Haftalık Kapanışını 60.600 Doların Üzerinde Yapması Gerekiyor!

Son YouTube videosunda Bitcoin’in son fiyat hareketlerini değerlendiren takma isimli analist Rekt Capital, daha fazla düzeltme yaşanmaması için Bitcoin’in haftalık kapanışını 60.600 doların üzerinde kalması gerektiğini söyledi.

Analist ayrıca haftalık kapanış dışında BTC’nin 57.000 ila 65.000 dolar fiyat aralığında yükseliş için daha fazla ivme kazanması gerektiğini de vurguladı.

Eğer BTC, 57.000-65.000 dolar arasında yükseliş ivmesi kazanırsa fiyatın 65.000-73.000 dolara yükselebileceğini ekledi.

“Bitcoin’in tekradan yükselişe geçmesi için haftalık kapanışını 60.600 doların üzerinde yapması gerekiyor. Özellikle, Bitcoin bunu başaramazsa, önceki destek dirence dönüşecektir.

BTC’nin 60.600 dolarlık direncini kırmasının ardından, 57.000 ila 65.000 dolar fiyat aralığında yükseliş için daha fazla ivme kazanması da gerekiyor.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

2 YORUMLAR

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

2 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Fahr

Lütfen insanları yalan dolan yorumlar la kandırmayınız.Resmen AYI sezonundayız saklamayın

Anonim

ayne kardeşim katılıyorum ramco ciddi bir düzeltme ye gideceğini gene bildi boğa piyasasında alçalan tepe alçalan dip olmaz mayıs ayında fiyat 56500 e kadar çekildi ordan 72 bine ivmelendi ama son olarak bu dibinde altında bir di geldi büyük ihtimalle pazarı pazartesiye bağlayan gece kapanisida 58500 altinda geleceg gibi duruyor güçlü bir son dakika alımı olmazsa tabi 48 47 bin dolar bandı bence hedef gibi duruyor

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları