coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin Paritelerini Marjin İşlemlerden Delist Ettiğini Duyurdu!

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin Paritelerini Marjin İşlemlerden Delist Ettiğini Duyurdu!

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, marjin işlemlerden çok sayıda altcoini delist ettiğini duyurdu.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Binance Margin, birkaç marjin alım satım çiftinin listeden çıkarılacağını duyurdu. 17 Temmuz 2024, saat 09:00’dan itibaren geçerli olmak üzere aşağıdaki altcoin işlem çiftleri delist edilecek.

Binance Belirli Marjin İşlem Çiftlerinin Delist Edildiğini Duyurdu

Cross Marjin:

ARB/TUSD

APE/ETH

BNB/TUSD

ETH/TUSD

Isolated Marjin:

ARB/TUSD

APE/ETH

BNB/TUSD

ETH/TUSD

PEPE/TUSD

Bu listeden çıkarma işlemine hazırlık olarak Binance Margin, etkilenen çiftler için izole marjin borçlanmasını 11 Temmuz 2024 saat 09:00’da askıya alacak.

İlgili Haber  Bitcoin Satışlarına Devam Eden Almanya'nın Elinde Ne Kadar BTC Kaldı? İşte Detaylar

Listeden çıkarma tarihinde Binance Margin, kullanıcıların pozisyonlarını kapatacak, otomatik uzlaşmalar gerçekleştirecek ve etkilenen çapraz ve izole marjin çiftleri için bekleyen tüm emirleri iptal edecek. Bu çiftler daha sonra platformdan kaldırılacak.

Kullanıcılara, bu çiftlerde yer alan varlıklarla Binance Margin’deki diğer mevcut alım satım çiftlerini kullanarak alım satım yapmaları tavsiye edilir.

Ayrıca, olası kayıplardan kaçınmak için marjin alım satımı durdurulmadan önce pozisyonlarını kapatmaları ve varlıklarını Marjin Cüzdanlarından Spot Cüzdanlara aktarmaları gerekir.

Listeden çıkarma süreci boyunca pozisyon güncellemeleri mümkün olmayacaktır ve Binance ortaya çıkan kayıplardan sorumlu olmayacaktır.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları