coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriEthereumBloomberg Analisti Solana ETF'lerinin Onaylanması İçin Tek Şartı Açıkladı! Spot Ethereum ETF'leri...

Bloomberg Analisti Solana ETF’lerinin Onaylanması İçin Tek Şartı Açıkladı! Spot Ethereum ETF’leri İçin Yeni Bir Tarihe İşaret Etti!

Eric Balchunas spot Ethereum ve Solana ETF'leri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Spot Ethereum ETF‘inin ticarete başlaması için genel beklenti Temmuz ayının ortasını işaret ederken ETH ETF başvurusunda bulunan ihraççı şirketler dün güncellenmiş S-1 formlarını da sundu.

Bu noktada BlackRock, VanEck, Grayscale, Fidelity spot Ethereum ETF ‘leri için güncel S-1 formlarını sunarken Bloomberg ETF analisti Eric Balchunas ETF’lerin olası lansman tarihi için 18 Temmuz’u işaret etti.

“SEC ihraççı şirketlerden S-1’leri 8 Temmuz’da istedi ancak ihraççılara ücretin henüz gerekli olmadığını söyledi.

Yakında ETH ETF oyun planlarıyla ilgili ayrıntıları açıklayacaktırlar. Daha sonra ücretler ile ilgili veriler de eklenerek SEC’e verilecek. Sonra da ETF’ler ticarete açılacak.

Bu noktada henüz yeni bir lansman tarihimiz yok çünkü SEC ETF oyun planının ne olduğunu açıklamadı. Yakında duymayı umuyoruz. Ama eğer beni tarih için en iyi tahminimi yapmaya zorlasaydınız 18 Temmuz’u işaret ederdim.”

Seçimi Donald Trump Kazanamazsa Solana ETF’lerini Unutun!

Spot Ethereum ETF’leri dışında Solana ETF‘lerinde de yeni gelişmeler yaşandı. Dün Solana ETF’i için başvuran VanEck ve 21 Shares Cboe ile birlikte SOL ETF’leri için 19b-4 başvurusu yaptı.

Tekrardan SOL ETF’lerinin onaylanma ihtimalinin olup olmadığı gündeme gelirken Eric Balchunas SOL ETF’lerinin kaderinin Trump’a bağlı olduğunu söyledi.

Buna göre, Eric Balchunas, Kasım ayında yapılacak ABD başkanlık seçimlerinin Solana ETF’leri için kritik olacağını söyledi.

Balchunas, Biden’ın kazanması durumunda Solana ETF’lerinin onaylanma ihtimalinin bulunmadığını ancak Trump kazanırsa SOL ETF’leri için herşeyin mümkün olduğunu belirtti.

“Görünüşe göre Solana ETF’leri için son tarih 2025’in mart ayı olacak gibi. Ama Mart 2025’e kadar Kasım 2024 çok önemli olacak. Zira seçimleri Biden kazanırsa, Solana ETF’lerini unutun. Trump kazanırsa ise her şey mümkün.”

Son olarak Cboe ETP Listelemeleri küresel başkanı Rob Marrocco da Solana ETF 19b-4 başvurularıyla ilgili şunları söyledi :

“Bitcoin ve Ether’den sonra en aktif şekilde işlem gören kripto paralardan biri olan Solana’ya yönelik artan yatırımcı ilgisine hitap ediyoruz”.

 

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları