coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBitcoin Borsası Binance, Bu Altcoindeki Tüm Alım-Satım Emirlerini İptal Edeceğini Duyurdu! İşte...

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoindeki Tüm Alım-Satım Emirlerini İptal Edeceğini Duyurdu! İşte Nedeni

Bitcoin borsası Binance, Render (RNDR) token takası ve Render (RENDER) olarak yeniden markalaşma için desteğini açıkladı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Binance, Render (RNDR) token takası ve Render (RENDER) olarak yeniden markalaşma için desteğini açıkladı. Bu geçiş, mevcut RNDR işlem çiftlerinin listeden çıkarılmasını ve yeni RENDER işlem çiftlerinin tanıtılmasını içerecek.

Binance Render (RNDR) Token Takasını Destekleyecek ve Render (RENDER) Olarak Yeniden Markalanacak

Önemli Tarihler ve Eylemler:

22 Temmuz 2024, 06:00 : Binance, mevcut tüm RNDR spot alım satım çiftlerini (RNDR/BTC, RNDR/USDT, RNDR/FDUSD, RNDR/USDC, RNDR/TRY, RNDR/EUR ve RNDR/BRL) listeden çıkaracak ve bekleyen tüm RNDR spot alım satım emirlerini iptal edecektir.

22 Temmuz 2024, 06:30 : Render (RNDR) için para yatırma ve çekme işlemleri askıya alınacaktır. Kullanıcıların bu saatten önce RNDR para yatırma işlemlerinin tamamlandığından emin olmaları tavsiye edilir.

26 Temmuz 2024, 11:00 : Yeni RENDER çiftleri (RENDER/BTC, RENDER/USDT, RENDER/FDUSD, RENDER/USDC, RENDER/TRY, RENDER/EUR ve RENDER/BRL) için alım satım açılacak.

Ek Ayrıntılar:

RNDR tokenleri 1:1 oranında RENDER ile takas edilecek.

Takasın ardından RNDR yatırma ve çekme işlemleri artık desteklenmeyecek.

Binance, token takası için tüm teknik gereksinimleri karşılayacak.

İlgili Haber  Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin Paritelerini Marjin İşlemlerden Delist Ettiğini Duyurdu!

Kullanıcılar İçin Önemli Bilgiler:

Tüm RNDR spot alım satım çiftleri 22 Temmuz 2024, 06:00 ‘da kaldırılacak.

Tam olarak listeden çıkarılacak çiftler RNDR/BTC, RNDR/USDT, RNDR/FDUSD, RNDR/USDC, RNDR/TRY, RNDR/EUR ve RNDR/BRL’dir.

Kullanıcıların spot alım satım emirleri, alım satım sona erdiğinde otomatik olarak kaldırılacaktır.

Belirtilen RNDR çiftleri için Ticaret Botları hizmetleri 22 Temmuz 2024 tarihinde saat 06:00’da sona erecektir. Kullanıcıların olası kayıpları önlemek için İşlem Botlarını güncellemeleri veya iptal etmeleri şiddetle tavsiye edilir.

Spot Copy Trading, belirtilen RNDR çiftlerini 21 Temmuz 2024 tarihinde saat 06:00’da listeden çıkaracak. Kalan çiftler bu saatten sonra piyasa fiyatından zorla satılacak.

Kullanıcıların olası kayıpları önlemek için Spot Copy Trading portföylerini son tarihe kadar güncellemeleri ya da iptal etmeleri tavsiye edilir.

Binance, etkinlik tamamlandığında ayrı bir duyuru yayınlayacaktır. Daha fazla ayrıntı için kullanıcılar proje ekibinin resmi duyurusuna başvurabilir.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları