coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizBitcoin'de Düşüş Geçici Diyen Ünlü CEO, 100 Bin Dolar İçin Tarih Verdi!

Bitcoin’de Düşüş Geçici Diyen Ünlü CEO, 100 Bin Dolar İçin Tarih Verdi!

SkyBridge Capital kurucusu Anthony Scaramucci, Bitcoin'in yıl sonuna kadar 100 bin dolara ulaşacağını tahmin etti.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin sabah saatlerinde 59.000 doların üzerine çıkarken SkyBridge Capital kurucusu ve CEO’su Anthony Scaramucci, BTC’nin yıl sonuna kadar 100 bin dolara ulaşacağını tahmin etti.

170 Bin Dolarlık Tahminim Geçerli!

CNBC’ye konuşan Scaramucci Bitcoin’in şu anki düşüşünün, Mt. Gox’un alacaklılara yaptığı geri ödemelerden ve Alman hükümetinin elindeki BTC’leri satması gibi geçici faktörlerden kaynaklandığını söyledi.

Bitcoin fiyatın yükseliş desteğinin yakında FTX‘ten geleceğini belirten ünlü CEO, FTX alacaklılarının fonlarını geri almasının BTC fiyatına destek sağlayabileceğini ekledi.

Zira FTX alacaklıları fonlarını Mt.Gox’ta olduğu gibi ayni olarak değil nakit para olarak alacak. Nakit paranın da alım yapmak üzere piyasaya geleceği düşünülüyor.

170.000 dolarlık BTC tahmininin arkasında olduğunu belirten Scaramucci, şunları söyledi:

“Uzun vadede Bitcoin’in sağlam temelleri olduğunu düşnüyorum.

Ve dediğim gibi, yarılanmadan sonra 170.000 dolar olacağını düşünüyorum, ancak yıl sonuna kadar 100.000 dolara ulaşabileceğinizi düşünüyorum, ancak BTC’nin yükselmeden önce şu anda bu zahmetli süreçten geçmesi gerekiyor.

FTX, yakında FTX’te hesapları olan yatırımcılara yaklaşık 16 milyar dolar nakit verecek. Ve bu Bitcoin için çok iyi bir haber.”

Biden’ı Eleştirdi!

ABD seçimlerinde Joe Biden’ı destekleyen Scaramucci, Biden hükümetinin kripto para yaklaşımını eleştirdi.

Bitcoin’in uzun vadeli bir varlık olma potansiyelinin altını çizen Scaramucci, BTC’nin. Amerikalılar arasında da oldukça popüler olduğuna dikkat çekti ve şunları söyledi:

“Demokrat Parti’nin kripto paraları benimseme konusundaki isteksizliği özellikle Cumhuriyetçi Parti’nin konumuyla karşılaştırıldığında, ABD’de Kasım ayında yapılacak başkanlık seçimlerinde seçmen desteği açısından çok büyük bir hata olabilir.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

1 Yorum

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

1 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Jr-D

100.000 dolar olacağına Alman hükümeti inanmıyor demek ki.

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları