coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinİki Sürpriz Altcoinden Ortaklık Duyurusu Geldi!

İki Sürpriz Altcoinden Ortaklık Duyurusu Geldi!

SingularityNET, Filecoin (FIL) ile ortaklık kurduklarını duyurdu.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Son dakika haberine göre yapay zeka platformu geliştiricisi SingularityNET, Filecoin ile ortaklık kurduklarını duyurdu.

X hesabından paylaşım yapan AGIX ekibi ortaklığın detayları için Cointelegraph’ın haberine atıf yaptı.

Buna göre ortaklığın amacının merkeziyetsizliği, yapay zeka etiğini ve veri kaynağını koruyarak yapay zeka ve merkezi olmayan fiziksel altyapı ağı (DePIN) sektörlerini entegre etmek olduğu belirtildi.

Ortaklık kapsamında yapay zeka geliştirme ve dağıtımının etik uygulamalara uymasını sağlamak için bir yapay zeka etiği çalışma grubunun kuracağı da belirtildi.

“Bilgi Katmanı girişimimizi ilerletmek ve AI ile DePIN’in birleşik değerlerini geliştirmek için Filecoin Foundation ile stratejik bir ortaklığı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.”

SingularityNET’in kurucusu ve CEO’su Ben Goertzel oratklık kapsamında hem ASI token’ının hem de Filecoin (FIL)‘in kullanılacağını belirtti.

Filecoin’in ASI’ye katılıp katılmayacağı konusunda ise şunları söyledi: “Kripto dünyasında her şey mümkün, ancak şu anda bu konuda yapmak istediğimiz özel bir duyuru yok.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları