coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoin"Bitcoin'de Dip Bulundu" Diyen Analistler Yükseliş İçin Powell'ı İşaret Etti!

“Bitcoin’de Dip Bulundu” Diyen Analistler Yükseliş İçin Powell’ı İşaret Etti!

QCP Capital analistleri Bitcoinve kripto paraların artık dibi bulduğunu söyledi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin ve genel kripto piyasası için yükseliş bekleyen QCP Capital bugünkü analizinde artık dibin bulunduğunu iddia etti.

Devam eden büyük satış baskısına rağmen geçtiğimiz hafta yaşanan büyük düşüşlerin bu hafta devam etmediğini belirten analistler, genel olarak BTC ve kripto paraların artık dibi bulduğunu düşündüklerini ifade etti.

Yükseliş beklentilerinin devam ettiğini belirten analistler nedenlerini şu şekilde sıraladı:

“Piyasadaki büyük satış baskısına rağmen daha aşağılara inemediğimiz için kripto paraların dip yaptığını düşünüyoruz.

Saydığımız olumlu rüzgarlar nedeniyle yükselişimizi sürdürüyoruz:

1.ABD’deki iş piyasası rakamları rakamları geçtiğimiz hafta daha zayıf geldi. Buna ek olarak FED Başkanı Jerome Powell dünkü Senato ifadesinde de piyasa koşullarının nihai hedefleri %2’ye doğru ilerlediğini teyit ettiğini söyledi.

2. Alman hükümeti tarafından 6000’den fazla BTC satılmasına ve Mt. Gox baskısı olmasına rağmen, BTC çift dip oluşturdu ve 54.000 doların altına inmeyi başaramadı.

3. Yarın daha zayıf TÜFE rakamları, FED’in Eylül ve Aralık’ta faiz indirimi yapma kararını güçlendirecektir. Bu da fiyatlardaki yükselişi destekleyecektir.

4. Spot Ethereum ETF’leri için S-1 güncelleme telaşı da yakında ETH ETF ticaretinin başlayacağının sinyali olabilir. Özellikle ihraççı şirketler ücret çizelgelerini duyurursa ETH lansmanının bu ay gerçekleşeceğine inanıyoruz.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları