coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizBitcoin (BTC) Boğası Bitti Mi? Küçük Yatırımcı Ne Düşünüyor? İşte Güncel Anket...

Bitcoin (BTC) Boğası Bitti Mi? Küçük Yatırımcı Ne Düşünüyor? İşte Güncel Anket Sonuçları!

Coingecko anketine katılan kripto para yatırımcılarının %81,6'sı kripto boğa koşusunun henüz bitmediğine inandığını söyledi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin (BTC) ve altcoinlerde Haziran ayında başlayan düşüş Temmuz ayının ilk haftasında da devam etti. Yaşanan sert düşüşler yatırımcıları tedirgin ederken boğa piyasasının bittiğine dair spekülasyonlar ortaya atıldı.

Bu noktada Coingecko yatırımcıların tahminlerini ölçmek için yakın tarihli bir anket yaptı.

Buna göre, kripto para yatırımcılarının çoğunluğunu oluşturan %81,6’lık kesim kripto boğa koşusunun henüz bitmediğine inandığını söyledi.

İki katılımcıdan biri yani katılımcıların %52,3’ü, mevcut boğa koşusunun hala başlangıç ​​veya erken aşamalarında olduğunu tahmin ederken, %29,3’ü ise piyasanın boğa koşusunun ortasında olduğunu düşündüğünü belirtti.

Buna karşılık, katılımcıların yalnızca %18,4’ü mevcut kripto boğa piyasasının son aşamalarında olduğunu yada çoktan sona erdiğini düşünüyor.

Kripto sektörüne yeni gelenler ile deneyimli yatırımcılar arasında yapılan ayrımda piyasanın mevcut döngünün hangi aşamada olduğuna dair benzer tahminler yapıldı.

0-3 yıl arasında kripto deneyimi olan yatırımcıların %52,7’si; 4-7 yıl arasında kripto deneyimi olan yatırımcıların %52,2’si ve 8 yıl ve daha fazla kripto deneyimi olan yatırımcıların ise %51,8’si mevcut boğa koşusunun hala başlangıç ​​veya erken aşamalarında olduğunu tahmin etti.

Katılımcıların %81,7’si kripto piyasasında henüz zirveye ulaşmadığını ve gerçek boğa başladığında piyasanın yükseliş eğilimini sürdüreceğine inanıyor.

“Bu döngü için zirveye ulaştık, piyasa bundan sonra sadece aşağı gidecek” diyen katılımcıların oranı ise %8,1 orana sahip bulunuyor.

25 Haziran – 8 Temmuz 2024 tarihleri ​​arasında anonim yapılan ankete 2.558 kripto yatırımcısının katıldığı belirtildi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları