coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriSponsorluShiba Inu'nun Shibarium'u Bu Ethereum Token'ı Yükselirken Metriklerde Düşüş Görüyor

Shiba Inu’nun Shibarium’u Bu Ethereum Token’ı Yükselirken Metriklerde Düşüş Görüyor

Bir Ethereum tokenı olan ETFSwap (ETFS) yeni zirvelere yükselirken Shiba Inu'nun (SHIB) Shibarium'u metrik bir düşüşle karşı karşıya.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button
Sorumluluk Reddi: Bu içerik sponsorlu bir makaledir. Bitcoinsistemi.com bu yazıdaki bilgilerden veya yazıda bahsi geçen herhangi bir ürün veya hizmetten doğabilecek zarar veya olumsuzluklardan sorumlu değildir. Bitcoinsistemi.com okuyuculara yazıda adı geçen firma hakkında bireysel araştırma yapmalarını tavsiye eder ve tüm sorumluluğun kişiye ait olduğunu hatırlatır.

Hızla değişen kripto para dünyasında işler büyük ölçüde değişebilir. Bir zamanlar umut ışığı olan Shiba Inu’nun Shibarium’u şu anda metriklerinde bir düşüşle mücadele ediyor. Bu arada vurgu, hızla popülerlik kazanan ve hem meraklıların hem de yatırımcıların ilgisini çeken bir Ethereum tokeni olan ETFSwap (ETFS)‘e kaymıştır.

Shiba Inu, Shibarium Kullanıcı Etkinliği Düştükçe Zorluklarla Karşılaşıyor

Shibarium, Ethereum blok zincirinin ölçeklenebilirliğini ve işlem verimliliğini geliştiren bir Ethereum Katman 2 alternatifidir. Amacı, Shiba Inu ağı içindeki işlem maliyetlerini ve sürelerini büyük ölçüde azaltmaktır.

Son veriler, son birkaç gün içinde ağdaki kullanıcı etkinliğinin sürekli olarak azaldığını gösteriyor. Shibariumscan’den alınan raporlar, 9 Temmuz’da, 504 benzersiz adresin Shibarium’da en az tek bir işlemi tamamladığında ağın ayın en düşük noktasına sahip olduğunu gösteriyor. 5 Temmuz’dan bu yana, Shiba Inu’nun Shibarium’undaki aktif adreslerin sayısı %33 oranında düştü ve analistler bunun Shiba Inu’nun fiyatının 0,00001612 $’a düşmesine neden olduğuna inanıyor.

Ayrıca, Shiba Inu’da oluşturulan yeni hesapların sayısında da bir azalma oldu. Temmuz 10’a kadar sadece 11 yeni adres oluşturuldu, bu da 5 Temmuz’da oluşturulan 167 ek adresten %93’lük dramatik bir düşüş anlamına geliyor. Shibarium ağındaki yeni işlemlerin miktarı da yeni hesaplardaki düşüşün bir sonucu olarak azaldı ve 9 Temmuz’da aylık en düşük 3.400 işlem bildirildi. Shiba Inu’daki yatırımcılar artık portföylerini çeşitlendirmek ve kârlarını optimize etmek için ETFSwap (ETFS) gibi kurnaz ve güvenilir yatırım çözümleri arıyor.

Yatırımcılar Shibarium’daki Düşüşün Ortasında ETFSwap’te (ETFS) İstikrar Arıyor

ETFSwap (ETFS), yatırımcılar değişken bir piyasada yatırımlarını stabilize etmeye çalıştıkça yüksek talep görüyor. Bu merkezi olmayan platform, kullanıcıların kripto para birimlerine ve borsa yatırım fonlarına (ETF’ler) yatırım yapmasına ve ticaret yapmasına olanak tanıyarak yatırımcılara Özel ve Para Birimi ETF’leri gibi kurumsal tokenize ETF’lere doğrudan erişim sağlar.

ETFSwap (ETFS) ticareti, güvenliği, anonimliği ve şeffaflığı geliştirmek için blok zinciri teknolojisini kullanır. Bir kripto denetim uzmanı olan CyberScope, akıllı sözleşmelerini denetledi. Bu kapsamlı siber güvenlik risk analizi, ETFSwap’in (ETFS) güçlü siber savunmasını ve altyapısını kanıtladı.

KYC doğrulamasının ardından SOLIDProof ETFSwap (ETFS) ekibine bir uyumluluk sertifikası verdi. Bu dönüm noktasının platformun ekolojisini iyileştirmesi ve kullanıcılara ETFSwap (ETFS) portföyleri ve yatırımları üzerinde daha fazla gizlilik, esneklik ve kontrol sağlaması bekleniyor. Piyasa uzmanları, ETFSwap’in (ETFS) ETF’leri tokenize ederek ve geleneksel ve merkezi olmayan finansı birleştirerek kripto piyasasında devrim yaratması konusunda oldukça iyimser.

ETFSwap’in (ETFS) yapay zeka destekli ETF Screener ve Tracker’ı yatırımcılara gerçek zamanlı veriler, gelişmiş analitik, tahmine dayalı modeller ve duyarlılık analizi sunuyor. Bu piyasa istihbaratı, yatırımcıların Shibarium’un yaşadığı dalgalanmada gezinmelerine yardımcı olacağı için oyunun kurallarını değiştiren bir unsur olarak kabul ediliyor.

Buna ek olarak ETFSwap (ETFS), MiCa uyumlu yatırım firmaları ile yerleşik finansal pazarlardan hisse senetlerini içeren tokenize varlıklar da sunmaktadır. Piyasa, birkaç gün içinde her şeyi değiştirmesi beklenen beta platformunu bekliyor. ETFSwap (ETFS) 2025 yılında bir ETF kurarak Shibarium’un gerileme döneminde mükemmel bir yatırım seçeneği olarak ününü pekiştirmek istiyor.

ETFSwap (ETFS) Ön Satışı Piyasanın Dikkatini Çekerek Yükseldi

ERC-20 token ETFS, ETFSwap (ETFS) ekosistemine güç vererek ETF ticaretine ve diğer platform işlevlerine olanak tanır. Token sahipleri, pasif gelir elde etmek ve platformun büyümesini etkileyecek girişimlerde bulunmak ve oy kullanmak için hizmetleri paylaşabilir.

ETFSwap (ETFS), ön satışında ETFS’yi $0,01831 olarak fiyatlandırıyor ve hem büyük hem de küçük yatırımcılardan önemli ilgi gördü. Bir sonraki turda, token fiyatının 0,03846 dolara çıkması ve erken yatırımcılara en iyi ödülleri vermesi bekleniyor.

Kâr vaadi token satışlarını artırdı ve devam eden ön satış turunda 200 milyondan fazla token satıldı. Uzmanlar, platformun lansmanından önce token’ın %30.000’e kadar yükselmesini ve erken yatırımcılara 500 kat getiri sağlamasını bekliyor.

ETFS Presale hakkında daha fazla bilgi için:

ETFSwap Ön Satışını ziyaret edin

ETFSwap Topluluğuna Katılın

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları