coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinBloomberg'den Binance ve CZ'ye Özür Mesajı!

Bloomberg’den Binance ve CZ’ye Özür Mesajı!

Bloomberg Businessweek Çin Sürümü, Binance ve kurucusu Changpeng Zhao'dan resmi olarak özür dileyerek kapak haberinde yer alan asılsız suçlamaları geri çekti.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bugün, Bloomberg Businessweek Çin Sürümü, Binance ve kurucusu Changpeng Zhao’dan resmi olarak özür dileyerek kapak haberinde yer alan asılsız suçlamaları geri çekti.

Buna göre Bloomberg’in Çin versiyonu, Temmuz 2022’deki 250. sayısında Binance ile ilgili yanlış ve temelsiz kapak başlığı nedeniyle k “büyük bir hata” yaptığını kabul etti ve bir özür açıklaması yayınladı.

Bloomberg Businesweek’in özür mesajı CZ’nin haber sonrasında açtığı hakaret davasının ardından geldi.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance de, Bloomberg Businessweek’in yayınladığı son özür mesajına yanıt verdi.

Binance, yaptığı açıklamada geri çekilmeden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:

“Bugün, Bloomberg Businessweek Çin Sürümü, Temmuz 2022’deki 250. sayısında Binance ile ilgili yanlış ve hatalı kapak başlığı nedeniyle bir özür açıklaması yayınladı.

Haksız suçlamaların geri çekildiğini görmekten memnuniyet duyuyoruz.

Sağlıklı, sürdürülebilir bir endüstri sağlamak için güçlü bir örnek oluşturmaya çalışırken, kullanıcılarımıza en iyi hizmeti ve yeniliği sunmaya odaklanmaya devam edeceğiz.”

Bloomberg Businessweek’in Çince versiyonu 6 Temmuz 2022 tarihinde 250. Sayında ve “Zhao Changpeng’in Ponzi Planı” başlıklı haberi yapmış ve Binance’nin eski CEO’su Zhao, bunun itibarına zarar verdiği gerekçesiyle yayımcı kuruluşa dava açmış ve makalenin kaldırılmasını talep etmişti.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları