coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaBitcoin Borsası OKX, Avrupa Faaliyetleri İçin Bu Ülkeyi Merkez Olarak Seçti! İşte...

Bitcoin Borsası OKX, Avrupa Faaliyetleri İçin Bu Ülkeyi Merkez Olarak Seçti! İşte Detaylar

Kripto para borsası OKX 30 Aralık 2024'te yürürlüğe girecek olan MiCA kuralları öncesi Malta'yı merkez olarak seçti.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para borsası OKX, MiCA düzenlemeleri kapsamında AB için merkez olarak Malta’yı seçtiğini açıkladı.

OKX Malta’yı AB’de MiCA Merkezi Olarak Seçti

Kripto para borsası, EUR ve USDC spot işlem çiftlerini başlatma ve MiCA düzenlemeleri kapsamında uygun AB vatandaşlarına alım, satım, dönüştürme ve stake etme hizmetleri sunma planlarını açıkladı.

Tam olarak 30 Aralık 2024’te yürürlüğe girecek olan MiCA, kripto varlık borsalarının AB üye ülkeleri genelinde faaliyet göstermesine ve bölge genelinde hizmet sunmasına olanak tanıyacak.

OKX’in yerel kuruluşu Okcoin Europe Ltd, 2021’den beri Malta Finansal Hizmetler Kurumu tarafından verilen bir Sanal Finansal Varlıklar Hizmet Sağlayıcı lisansına sahiptir.

Bu stratejik hamle, Avrupa pazarındaki ayak izini genişletmek ve kullanıcılarına daha geniş bir hizmet yelpazesi sunmak için Malta’nın elverişli düzenleyici ortamından ve OKX’in mevcut lisansından yararlanmayı amaçlıyor.

İlgili Haber  WazirX Borsasına Saldırı Düzenleyen Hacker, Çaldığı Tokenların Çoğunu Bu Altcoine Çevirdi! İşte Detaylar

MiCA Nedir?

Kripto Varlık Piyasaları (MiCA) düzenlemesi, Avrupa Birliği (AB) tarafından kripto varlıklarla ilgili hizmetlerin verilmesi ve sunulmasını yönetmek için önerilen düzenleyici bir çerçevedir.

MiCA, hızla gelişen kripto varlık piyasasında tüketicileri ve katılımcıları korurken yeniliği teşvik etmeye çalışmaktadır. AB genelinde faaliyet gösteren kripto varlık hizmet sağlayıcıları için kurallar ve lisanslama gereklilikleri belirler.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları