coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinSantiment, Kripto Piyasasının En Trend Altcoinini Açıkladı! Sebebi Elon Musk ve Trump!

Santiment, Kripto Piyasasının En Trend Altcoinini Açıkladı! Sebebi Elon Musk ve Trump!

Santiment'e göre Elon Musk'ın Trump'a verdiği destek sayesinde MAGA isimli altcoinin kripto paralar arasında en çok trend olan altcoin oldu.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Geçtiğimiz hafta sonu ABD Başkan adayı Donald Trump’a yönelik gerçekleştirilen suikast girişiminin ardından Bitcoin ve altcoin fiyatları yükselişe geçti.

BTC, 65.000 doların üzerine kadar çıkarken Trump isimli memecoin de %80’i aşan yükseliş yaşandı.

Trump (MAGA) isimli memecoinde yaşanan bu yükselişte Trump’a karşı gerçekleştirilen başarısız suikast girişiminin yanı sıra Elon Musk’ın Trump’a verdiği açık destek de önemli rol oynadı.

Elon Musk’ın Trump’a verdiği destek sayesinde MAGA kripto paralar arasında en çok trend olan altcoin olurken, Santiment, ABD seçimleri yaklaştıkça Trump’la ilişkilendirilen memecoinlerde büyük dalgalanmaların devam etmesini beklediğini belirtti.

“Kripto topluluğunda yaygın olarak Elon Musk’un Donald Trump’a verdiği açık destek olarak algıladığı şey sayesinde MAGA, kriptoda en çok trend olan tokendir.

Başkan adayıyla ilişkilendirilen meme paraları, geçtiğimiz hafta sonu ortaya çıkan şok edici olaylardan bu yana değişkenlik gösteriyor. ABD seçim zamanına yaklaştıkça büyük dalgalanmaların devam etmesini bekliyoruz.”

Geçtiğimiz Cumartesi günü yükselmeye başlayan ve 11 doların üzerine kadar çıkan MAGA, tekrar aynı seviyelere döndü ve yazım esnasında 6,3 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları