coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinÜnlü İngiliz Futbol Kulübü Bitcoin (BTC) Satın Aldığını Duyurdu!

Ünlü İngiliz Futbol Kulübü Bitcoin (BTC) Satın Aldığını Duyurdu!

İngiliz futbol kulübü Real Bedford FC, yakın zamanda ek Bitcoin satın alım yaptı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin’e olan desteğiyle bilinen İngiliz futbol kulübü Real Bedford FC, yakın zamanda ek satın alım yaparak Bitcoin varlıklarını artırdı.

Bitcoin destekçisi olan Real Bedford Başkanı Peter McCormack, kulübünün 4.500.420,69 dolar değerinde ek 66,9 BTC satın aldığını ve bunun da Bitcoin başına ortalama 67.220 dolar olduğunu duyurdu.

McCormack son satın almayla birlikte kulübün elindeki BTC 82,7’ye çıktığını, bu BTC’lerin ortalama 64,925 dolar ortalama fiyatla ~5,37 milyon dolar karşılığında satın alındığını belirtti.

McCormack 15,8 BTC’nin futbolla ilgili konularda dolaşımda bulunduğunu, geri kalanın ise hazinede tutulduğunu ekledi.

Ünlü Bitcoin boğası MicroStrategy kurucusu Michael Saylor, X hesabından yaptığı paylaşımda Real Bedford FC’nin BTC satın almasını takdir etti.

Bu yılın nisan ayında Gemini borsasının sahibi Winklevoss kardeşler 4,5 milyon dolarlık Bitcoin yatırımı yaparak İngiliz futbol kulübünün hissesini satın almış ve böylece Peter McCormack ile birlikte kulübün ortak sahibi olmuştu.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları