coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinSıcak Gelişme! Rusya'dan Bitcoin ve Kripto Para Ödemelerine Onay!

Sıcak Gelişme! Rusya’dan Bitcoin ve Kripto Para Ödemelerine Onay!

Rusya parlamentosu, şirketlerin uluslararası ticaret için kripto para ödemelerini kullanmasına izin veren bir yasa tasarısını kabul etti.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Yerel haber ajansı , Rıa Novostı’nin haberine göre Rusya parlamentosu, şirketlerin uluslararası ticaret için Bitcoin (BTC) ve kripto para ödemelerini kullanmasına izin veren bir yasa tasarısını kabul etti.

Söz konusu yasa tasarısı ayrıca Bitcoin madenciliğini de yasallaştırmayı öngörüyor. Buna göre BTC madenciliği belirli sınırlamalar altında yapılabilecek.

Hükümetin gerekli görmesi halinde belirli bölgelerde kripto para madenciliğini yasaklayabileceği  belirtilirken ülkede yalnızca kayıtlı tüzel kişiler ve bireysel girişimcilerin madencilik yapabileceği ifade edildi.

Bugün kabul edilen yasa tasarısının yasadışı faaliyetleri engellemeyi, yatırım çekmeyi ve iş yaratmayı hedeflediği ve ülkenin kripto paralara yaklaşımında önemli bir değişime işaret ettiği belirtildi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları