coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinSon Bir Ayda Geliştiricilerin En Fazla Odaklandığı Altcoinler Açıklandı!

Son Bir Ayda Geliştiricilerin En Fazla Odaklandığı Altcoinler Açıklandı!

Kripto para piyasasında geliştiricilerin en fazla odaklandıkları altcoinlerin bir listesi Santiment tarafından paylaşıldı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para analiz şirketi Santiment, yaptığı açıklamasında yazılım geliştiricilerinin son bir ay içerisinde en fazla odaklandığı DeFi altcoinlerini sıraladı.

Analistlerin verilerine göre son bir ay içerisinde kripto para geliştiricilerinin en fazla odaklandığı altcoin, ikinci ile arasında küçük bir fark olmakla birlikte Synthetix (SNX) oldu. SNX’in geliştirici skoru 233.87 olarak ölçüldü.

Diğer taraftan ikinci sırada ise 224.93 puan ile dYdX (DYDX) yer aldı. Geçtiğimiz ayın listesinde ise DYDX ilk sırada yer alıyordu.

Üçüncü sırada ise, geçtiğimiz ayın listesinde de üçüncü sırada bulunan, 167.57 geliştirici skorlu Osmosis (OSMO) yer alıyor.

Geliştiricilerin son 30 günde en fazla odaklandığı DeFi altcoinleri şöyle sıralandı:

  1. Synthetix (SNX) – 233.87
  2. dYdX (DYDX) – 224.93
  3. Osmosis (OSMO) – 169.57
  4. Lido DAO Token (LDO) – 134
  5. Injective (INJ) – 110.1
  6. Radix (XRD) – 96.17
  7. Uniswap (UNI) – 94.7
  8. Centrifuge (CFG) – 74.47
  9. Fox Token (FOX) – 70.7
  10. Sora Validator Token (VAL) – 50.97
İlgili Haber  Son Dakika: Bitcoin'de Mega Boğa Oluşturabilecek ABD'nin BTC'yi Rezerv Varlık İlan Etmesi Konusunda Yeni Gelişme Var! Senatör Adım Atabilir

Santiment, bu geliştirici skorlarını hesaplarken Github verilerini kullanıyor. Kripto para projelerinin çoğunluğu açık kaynaklı olduğundan, geliştiricilerin son ay içerisinde yaptıkları değişiklikler de tespit edilebiliyor. Santiment analistleri de bu sayede hangi altcoin projesinde ne kadar geliştirici aktivitesinin mevcut olduğunu tespit edebiliyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları