coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinMilyarder Michael Novogratz'ın Şirketi, Yeni Bir Kripto Girişim Fonu İçin 113 Milyon...

Milyarder Michael Novogratz’ın Şirketi, Yeni Bir Kripto Girişim Fonu İçin 113 Milyon Dolar Topladı!

Milyarder Michael Novogratz'ın Galaxy Asset Management birimi, kripto sektöründeki erken aşama girişim fonu için 113 milyon dolar topladı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Milyarder Michael Novogratz’ın Galaxy Asset Management şirketi, kripto sektöründeki erken aşama girişimlere odaklanan yeni bir girişim fonu için 113 milyon doları başarıyla topladı.

Michael Novogratz’ın Galaxy’si Yeni Kripto Girişim Fonu için 113 Milyon Dolar Topladı

Galaxy Ventures Fund I LP, kripto yazılım, altyapı ve finansal uygulamalarda yaklaşık 30 yatırımdan oluşan bir portföy oluşturmayı hedefliyor.

Fon daha önce Ethena, Monad ve Plume gibi projelere yatırım yapmıştı. Merkezi New York’ta bulunan Galaxy Digital Holdings, Perşembe günü yaptığı açıklamada, gelecek yıl 150 milyon dolarlık bir hedefe ulaşmak için kaynak yaratma çabalarını sürdürmeyi planladığını duyurdu.

Galaxy Ventures tarihsel olarak çeşitli kripto girişimlerine yılda 30 milyon ila 50 milyon dolar arasında yatırım yaptı.

Bu yatırımlar altyapı, merkezi olmayan finans ve ödeme çözümleri üzerinde yoğunlaştı. Geçen yıl Galaxy, girişim grubunu varlık yönetimi bölümüne taşıdı ve dış yatırımcılara açık olan Galaxy Ventures Fund I’i başlattı.

İlgili Haber  Stablecoin Piyasa Değeri Aylar Süren Durgunluğun Ardından Yükselişe Geçti! Bu Neyin Habercisi? İşte Detaylar

Genel Ortak Mike Giampapa, “Makro görüşümüz, işlemlerin çoğunu gerçekleştirmek için blok zincirlerinin kullanılacağı yönünde” dedi. “Bu, üzerinde bahis oynadığımız bir ya da iki on yıllık bir geçiş süreci.” Genel Ortak Will Nuelle’e göre fon, proje başına 3 milyon ila 5 milyon dolar arasında yatırım yapmayı planlıyor, ancak miktar değişebilir.

Galaxy Ventures Fund I’in kurulması, kripto alanına yönelik girişim sermayesi yatırımlarında yeniden canlanmanın altını çiziyor.

Pantera Capital ve Paradigm gibi firmalar da yükselen kripto fiyatları ve artan yatırımcı coşkusuyla yeni fonlar oluşturuyor. Bitcoin Mart ayında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve ABD’de daha elverişli bir düzenleyici ortam olasılığı büyümeye katkıda bulunuyor.

Galaxy Digital’in bu yeni girişim fonu, yenilikçi projeleri desteklemeyi ve bir sonraki blok zinciri benimseme dalgasını yönlendirmeyi amaçlayarak kripto endüstrisindeki genişleyen fırsatlardan yararlanmaya hazırlanıyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları