coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoin21Shares Spot Ethereum ETF Rezervlerini Açıklayacak! Bu Altcoinle Ortaklık Kuruldu!

21Shares Spot Ethereum ETF Rezervlerini Açıklayacak! Bu Altcoinle Ortaklık Kuruldu!

21Shares, Core Ethereum ETF'nde daha fazla şeffaflık sağlamak için Chainlink'in Rezerv Kanıtı (Por) Sistemini entegre etti.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

21Shares, Core Ethereum ETF’nde daha fazla şeffaflık sağlamak için Chainlink’in Rezerv Kanıtı (Por) Sistemini entegre etti.

Entegrasyonun amacının 21Shares’ın Ethereum ETF’si için daha fazla şeffaflık yaratmak ve yatırımcılar arasında daha fazla güven yaratmak olduğu belirtildi.

Chainlink Labs’ın baş işletme sorumlusu Johann Eid açıklamada yeni entegrasyonun yarattığı şeffaflığın dijital varlık benimsemesinin yolunu daha da ileriye taşıyabileceğini söyledi:

“21Shares, dijital varlıkların benimsenmesini desteklemede önemli bir rol oynuyor ve Chainlink platformu, finans kuruluşlarının küresel ölçekte sorunsuz tokenleştirme vizyonunu gerçekleştirmelerine yardımcı oluyor.”

21Shares daha önce Chainlink’in PoR çözümünü spot Bitcoin ETF‘leri için de entegre etmişti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları