coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaBinance-SEC Davasında Gelişme! Yeni Hamle Bu Altcoinleri İlgilendirecek, İşte Detaylar

Binance-SEC Davasında Gelişme! Yeni Hamle Bu Altcoinleri İlgilendirecek, İşte Detaylar

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para borsasına karşı ilk şikayetini değiştirme niyetini bildirdi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para borsasına karşı ilk şikayetini değiştirme niyetini bildirdi.

SEC, Kripto Varlık Menkul Kıymetlerini Potansiyel Olarak Yeniden Tanımlayarak Binance’e Karşı Şikayeti Değiştirmeyi Planlıyor

Bu değişiklik, özellikle SEC’in “Üçüncü Taraf Kripto Varlık Menkul Kıymetleri” olarak adlandırdığı argümana odaklanarak, belirli kripto varlıklarının menkul kıymet olarak sınıflandırılmasını yeniden tanımlayabilir.

SEC’in şikayeti değiştirmek için izin istemesi, mahkemeden ilk başvurusunu değiştirmek için izin istediği anlamına geliyor.

Bu değişikliğin, daha önce davada menkul kıymet olarak tanımlanan SOL, ADA, MATIC, FIL, ATOM, SAND, MANA, ALGO, AXS ve COTI gibi üçüncü taraf kripto tokenlerine ilişkin ek ayrıntılar ve kanıtlar içermesi bekleniyor.

Değişiklik, SEC’in bu tokenler hakkında daha önemli bilgiler ve argümanlar sunarak Binance’e karşı davasını güçlendirmeyi amaçladığını gösteriyor.

İlgili Haber  Solana'da Neler Oluyor? İşlem Hacmi Ethereum ve BNB Ağlarının Toplamını Geçti! İşte Cevap

Sonuç olarak, mahkemenin şu anda SEC’in bu tokenlere ilişkin ilk iddialarının yeterliliği konusunda bir karar vermesi gerekmeyecek.

SEC’in açıklaması, daha kapsamlı bir dava sunmayı planladığını ve potansiyel olarak iddialarını orijinal şikayetle kanıtlarken karşılaştığı zorlukları ele almayı planladığını gösteriyor.

SEC’in argümanlarını iyileştirme ve davasını destekleme çabaları, düzenleyici kurumun kripto varlıkları etrafında daha net tanımlar ve düzenlemeler oluşturmaya kararlı olduğunu ve bunun daha geniş kripto para piyasası için önemli etkileri olabileceğini göstermektedir.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları