coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriSponsorluBitcoin, Trump'ın Bitcoin Konferansındaki Vaatleriyle 70 Bin Dolara Yaklaştı

Bitcoin, Trump’ın Bitcoin Konferansındaki Vaatleriyle 70 Bin Dolara Yaklaştı

Bitcoin, Trump'ın açıklamalarının ardından 69.918 $'a kadar yükseldi ancak 66.514 $'da sabitlendi. Bu arada, Minotaurus (MTAUR) labirent koşucusu oyunuyla dikkat çekiyor.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button
Sorumluluk Reddi: Bu içerik sponsorlu bir makaledir. Bitcoinsistemi.com bu yazıdaki bilgilerden veya yazıda bahsi geçen herhangi bir ürün veya hizmetten doğabilecek zarar veya olumsuzluklardan sorumlu değildir. Bitcoinsistemi.com okuyuculara yazıda adı geçen firma hakkında bireysel araştırma yapmalarını tavsiye eder ve tüm sorumluluğun kişiye ait olduğunu hatırlatır.

Trump’ın Bitcoin açıklamaları fiyatları kısa süreliğine yükselterek odağı Minotaurus altcoin’e kaydırdı.

Kutuplaştırıcı başkan adayı Donald Trump’ın yorumlarının ardından Bitcoin (BTC) Haziran ayından bu yana görülmemiş bir zirve yaptı.

78 yaşındaki Trump, Nashville, Tennessee’deki Bitcoin Konferansı’nda konuştu ve kripto fiyatını yükselteceğini iddia etti. Piyasa olumlu tepki verdi ve Bitcoin (BTC) kısa bir süreliğine 69,918$’a ulaştı.-ğğ

Şu anda durum daha sakin ve fiyat 66.514$ civarında sabitlenmiş durumda. Trump’ın kripto dostu topluluğa hitap etme girişimi pek çok kişi tarafından alkışlandı, ancak bazıları sözlerinin geçerliliğini sorguladı.

Bunun sonucunda piyasanın ilgisi hızla daha az bilinen altcoinlere ve satış öncesi projelere kaydı. Bu durum portföyleri çeşitlendirmeye yönelik artan ilgiyle açıklanmaktadır.

Özellikle bir token çok konuşulan bir konu oldu. Minotaurus (MTAUR) son zamanlarda çok fazla ilgi çekiyordu, ancak popülaritesindeki son artış, dikkat çekici büyüme potansiyeli söylentileriyle ilgili gibi görünüyor.

Sadece 0,0000485$ fiyata sahip olan ve sonsuz bir labirent koşucusu oyunuyla ön plana çıkan bu altcoin, hem ciddi balinalar hem de daha düşük bütçeli alıcılar için bir arzu nesnesi haline gelmiş görünüyor.

Emre Yılmaz

Emre, bilgisayar bilimleri geçmişine sahip deneyimli bir blok zinciri blog yazarıdır. Karmaşık blok zinciri kavramlarını basitleştirme konusunda uzmanlaşmıştır ve merkezi olmayan finans (DeFi) konusuna büyük ilgi duymaktadır. Emre, teknoloji buluşmalarından ve en son blok zinciri trendlerini takip etmekten hoşlanıyor.

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları