coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBinance’in Sahibi Olduğu Trust Wallet Cüzdanı Sürpriz Bir Altcoin İle Ortaklık Kurduğunu...

Binance’in Sahibi Olduğu Trust Wallet Cüzdanı Sürpriz Bir Altcoin İle Ortaklık Kurduğunu Duyurdu!

Trust Wallet (TWT), tüm kullanıcıları için TON ve Telegram ekosisteminin erişilebilirliğini geliştirmek amacıyla TON blockchain ekibiyle ortaklık kurduğunu duyurdu.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para cüzdanı Trust Wallet (TWT), X’te yaptığı paylaşımda, tüm Trust Wallet kullanıcıları için TON ve Telegram ekosisteminin erişilebilirliğini geliştirmek amacıyla TON blockchain ekibiyle ortaklık kurduğunu duyurdu.

“Trust Wallet ve Ton Blockchain güçlerini birleştiriyor

TON ve Telegram ekosistemini tüm TrustWallet kullanıcılar için daha da erişilebilir hale getirmek için TON ekibiyle birlikte çalışıyoruz!”

Trust Wallet Ürün Yöneticisi Nate Zou, TON entegrasyonu hakkında şunları söyledi: “Önde gelen çok zincirli cüzdan olarak, TON’u Trust Wallet’a entegre etmek doğal bir ilerlemeydi ve yalnızca zaman meselesiydi. Değerlerimiz her zaman TON’un topluluk odaklı ve kullanıcı dostu yaklaşımıyla uyumluydu. Bu ortaklık sayesinde, TON topluluğunun varlıklarını Web3 dünyasında kolayca ve güvenli bir şekilde taşımasını sağlama hedefiyle, zincirler arası, ekosistemler arası birlikte çalışabilirliğimizi geliştirdik. Bu ortaklığın mükemmel bir eşleşme olduğuna inanıyoruz ve getireceği fırsatları dört gözle bekliyoruz.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları