coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBitcoin Borsası Binance’ten Delist Duyurusu! Dört Altcoin İşlem Paritesi Spot İşlemlerden Delist...

Bitcoin Borsası Binance’ten Delist Duyurusu! Dört Altcoin İşlem Paritesi Spot İşlemlerden Delist Edildi!

Binance, kullanıcıları korumak ve işlem ortamının bütünlüğünü korumak amacıyla birkaç spot işlem çiftinin kaldırıldığını açıkladı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kullanıcıları korumak ve yüksek kaliteli bir alım satım ortamını sürdürmek için sürekli çaba gösteren Binance, zayıf likidite ve düşük işlem hacmi gibi faktörler nedeniyle birkaç spot alım satım çiftinin kaldırıldığını duyurdu.

Binance Belirli Spot İşlem Çiftlerini 2 Ağustos 2024’te Listeden Çıkaracak

Platform, listelenen çiftlerini düzenli olarak gözden geçirir ve sağlam bir piyasa sağlamak için ayarlamalar yapar.

Son incelemeye göre Binance, aşağıdaki spot alım satım çiftlerini listeden çıkaracak ve alım satımlarını durduracaktır:

ADA/TUSD

AEVO/BNB

AST/BTC

MANTA/BNB

Listeden çıkarma işlemi 2 Ağustos 2024 tarihinde saat 06:00’da yürürlüğe girecektir.

Bu alım satım çiftlerinin listeden çıkarılmasının, dayanak tokenların Binance Spot’taki kullanılabilirliğini etkilemediğini unutmamak önemlidir.

Kullanıcılar, platformdaki diğer mevcut alım satım çiftleri aracılığıyla bu çiftlerin temel ve kote varlıklarını alıp satmaya devam edebilir.

Buna ek olarak Binance, etkilenen çiftler için Spot Trading Bots hizmetlerini listeden çıkarma işlemiyle aynı anda sonlandıracaktır.

Bu hizmetleri kullanan kullanıcıların, olası kayıpları önlemek için Spot Trading Botlarını sonlandırmadan önce güncellemeleri ya da iptal etmeleri tavsiye edilir.

Daha fazla bilgi ya da açıklama isteyen kullanıcılar için Binance, çeviri versiyonlarda tutarsızlıklar olabileceğinden duyurunun resmi İngilizce versiyonuna başvurmalarını tavsiye eder.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları