coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerTether (USDT) İkinci Çeyrek Raporunu Açıkladı: Büyük Rekor Geldi!

Tether (USDT) İkinci Çeyrek Raporunu Açıkladı: Büyük Rekor Geldi!

Dünyanın en büyük stablecoin şirketi Tether, ikinci çeyrek raporunda rekor bir kar elde ettiğini yatırımcılar ile paylaştı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Tether (USDT) bugün, önde gelen küresel bağımsız muhasebe firması BDO tarafından yürütülen 2024 yılının ikinci çeyreğine ilişkin denetim raporunu açıkladı.

Söz konusu rapor, Tether’ın Konsolide Finansal Rakamlar ve Rezervler Raporu’nun (CFFRR) doğruluğunu teyit ediyor ve 30 Haziran 2024 tarihi itibariyle şirket  için grup özkaynakları da dahil olmak üzere önemli konsolide finansal rakamlar sunuyor.

2024’ün ilk yarısındaki 5.2 milyar dolarlık rekor kâr, şimdiye kadarki en yüksek hazine bonosu sahipliği ve yaklaşık 12 milyar dolarla şimdiye kadarki en büyük grup konsolide özsermayesi anlamına geliyor.

İlgili Haber  Son Dakika: Coinbase Yeni Bir Altcoin Listeleyeceğini Açıkladı!

Tether CEO’su Paolo Ardoino, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“2024’ün ikinci çeyrek onayıyla birlikte Tether şeffaflık, istikrar, likidite ve sorumlu risk yönetimine olan sarsılmaz bağlılığını bir kez daha ortaya koymuştur. Bu son raporda da görüldüğü üzere, Tether 2024 yılının ilk yarısında 5,2 milyar dolarlık yeni bir kâr ölçütüyle rekor kırmaya devam ediyor. Tether Group’un öz sermayesinin 11,9 milyar dolara ulaşmasıyla Tether, stablecoin endüstrisine istikrar ve likidite konusunda liderlik etmeye devam etmesinin yanı sıra Yapay Zeka, Biyoteknoloji ve Telekomünikasyon gibi farklı alanlardaki uzmanlığını da beraberinde getirmesini sağlayan etkileyici ve eşsiz bir finansal güce ulaştı.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları