coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnaliz50 Yıllık Analist Peter Brandt'ten Bitcoin (BTC) Uyarısı!

50 Yıllık Analist Peter Brandt’ten Bitcoin (BTC) Uyarısı!

50 yıllık tecrübesi olan analist, Bitcoin fiyatının Mart ayındaki ATH'den sonra daha düşük dipler ve daha düşük zirveler oluşturarak düşüş eğilimi gösterdiğine dikkat çekti.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

1975 yılından beri trader olarak borsada işlem yaptığını belirten ekonomist ve yazar Peter Brandt, yaptığı son açıklamasında yatırımcıları Bitcoin konusunda uyardı.

50 yıllık tecrübesi olan analist, Bitcoin fiyatının Mart ayındaki ATH’den sonra daha düşük dipler ve daha düşük zirveler oluşturarak düşüş eğilimi gösterdiğine dikkat çekti.

Ardışık düşük tepelerin bir düşüş eğilimini yansıttığını ima eden Brandt, Bitcoin’de düşüşün devam edebileceği konusunda uyardı.

Zira Mart ayında 74.000 dolara yakın yeni bir ATH’ye ulaşan Bitcoin, sonraki aylarda bu seviyeyi aşmayı başaramadı.

Ünlü Bitcoin eleştirmeni Peter Schiff, düşüş uyarısı karşısında Peter Brandt’i görüş değiştirmekle suçladı.

Altın savunucusu Schiff, Brandt’a, bu uyarısının Bitcoin ve altın konusundaki fikrinin değiştiği anlamına gelip gelmediğini sordu.

“Bu yorumunuz artık beni Bitcoin’in altından 5 kat daha iyi performans göstereceği konusunda uyardığınız 19 Temmuz’daki kadar iyimser olmadığınız anlamına mı geliyor? Bu yazının tarihinden bu yana Bitcoin %4 düşerken, altın %2 arttı.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

1 Yorum

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

1 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Mustafa kirişler

Her şey dünyada anlık değişim yapıyor eskisi gibi net bir zaman yok

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları