coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBir Altcoin Daha Hack Saldırısına Uğradı: Fiyatı Yüzde 99.71 Düştü!

Bir Altcoin Daha Hack Saldırısına Uğradı: Fiyatı Yüzde 99.71 Düştü!

Verilere göre bir altcoin projesi daha hackerların kurbanı oldu ve değerinin neredeyse yüzde 100'ünü kaybetti.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para güvenlik şirketi PeckShield tarafından yapılan bir açıklamaya göre, Convergence (CVG) adlı altcoin projesi büyük bir hack saldırısına maruz kaldı.

Açıklamaya göre hackerlar sistemde bir güvenlik açığı buldu ve bunu serbest bir şekilde 58 milyon adet yeni CVG tokeni basmak için kullandı. Hackerlar daha sonra bu tokenleri 60 WETH ve 15.900 crvFRAX karşılığında sattı. Bu da hack olayında toplam kaybın yaklaşık olarak 210 bin dolar olduğu anlamına geliyor.

İlgili Haber  Terra (LUNA) Kurucusu Do Kwon'un Kaderi Belli Oldu! "Bu Kez Kesin, İtiraz Eden Yok"

Veriler incelendiğinde token satışları sonrasında CVG fiyatının %99.71 düştüğü gözleniyor. Kripto para projesinin toplam piyasa değeri ise bu yazının yazıldığı anlarda yalnızca 376 dolara inmiş durumda.

Saldırı öncesinde 0.1243 dolardan işlem gören tokenin fiyatı şu anda 0.000413 dolar.

Güvenlik açığının CvxRewardDistributor sözleşmesinin bir parçasındaki bug’dan kaynaklandığı bildirildi. Bu sözleşme normal şartlarda güvenilmeyen kullanıcı ödül taleplerini doğrulamamakla görevli.

Convergence ekibi, resmi X (eski adıyla Twitter) hesaplarından yaptıkları açıklamada hack olayını doğruladı ve protokol ile şu anda herhangi bir etkileşime girilmemesi gerektiğini bildirdi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları