coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinKamala Harris'in Trump Karşısında Tek Şansı Var: Bitcoin!

Kamala Harris’in Trump Karşısında Tek Şansı Var: Bitcoin!

ABD'li bağımsız düşünce kuruluşu OMFIF, Kamala Harris'in kripto para birimi endüstrisinin desteğini almadan Cumhuriyetçi aday Trump'ı yenemeyeceğini belirtti.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Joe Biden’ın başkanlık yarışından çekilmesinin ardından yeni başkan adayı için Kamala Harris anılırken Bitcoin ve kripto yanlısı Trump karşısında şansı artıyor.

Ancak Kamala Harris’in kazanması için tek şansı var o da kripto sektörünün desteğini almak.

ABD’li bağımsız düşünce kuruluşu OMFIF, son raporunda Demokratların başkan adayı olması muhtemel ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris’in kripto para endüstrisinin desteğini almadan Cumhuriyetçi aday Trump’ı yenemeyeceğini belirtti.

Harris’in kripto sektörünün desteğini Trump’a bırakmayı göze alamayacak durumda olduğuna dikkat çeken OMFIF, Kasım’daki seçimlerde kripto seçmenlerinin desteğinin “kritik” olacağını ve bu seçimin belirleyicisi olacağını ifade etti.

OMFIF’e göre Harris öne geçebileceği bazı önemli eyaletler için kripto para birimi sektörünü görmezden gelemez.

Harris’in Trump’a karşı kripto konusunda harekete geçmesi gerektiğini belirten OMFIF, Harris’in kripto sektörünün desteğini alması halinde bazı kilit eyaletlerde Trump’a karşı fark yaratabileceğini söyledi.

OMFIF Dijital Para Enstitüsü editörü Lewis McLellan şunları söyledi.

“Geçen hafta Trump, Bitcoin Nashville konferansında kripto para birimi destekçilerine seslendi ve seçilirse stratejik bir Bitcoin rezervi oluşturma sözü verdi.

Demokratların Beyaz Saray’ı kazanması durumunda bunun kripto para endüstrisi için bir felaket olacağını söyledi.

Trump, kendine özgü fırsatçılığıyla, hoşnutsuz seçmenlerin bir kesimini ve belki de daha önemlisi potansiyel bağışçıları tespit etti ve kendi tarafına çekti.

Belki de daha önemlisi, Trump’ın vaatleri kapsamında beş yıl boyunca yılda 200.000 Bitcoin almak, ABD’ye nihai 21 milyonluk toplam bitcoin’in hiç de azımsanmayacak bir payını verecektir.

Trump’ın stratejisi Bitcoin arzını azaltarak önemli miktarda bağış çekebilir ve potansiyel olarak BTC fiyatını artırabilir.

Bu hamke bile tek başına önemli miktarda Bitcoin tutan şirketlerden ve kişilerden bağış ve destek almak için yeterli olabilir.”

OMFIF son olarak Kamala Harris henüz kripto para birimi konusunda resmi bir duruş sergilememiş olsa da, ilgisinin arttığını ve kripto temsilcileriyle etkileşime geçtiğini belirtti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları