coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinAnalist Açıkladı! "Bitcoin ve Ethereum'da Yükseliş İçin Bu Seviyelerin Korunması Gerekiyor!"

Analist Açıkladı! “Bitcoin ve Ethereum’da Yükseliş İçin Bu Seviyelerin Korunması Gerekiyor!”

Michael van de Poppe Bitcoin ve Ethereum için kritik seviyelerini açıkladı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin ve altcoinler üst üste aldığı darbeler sonucunda büyük kayıplar verirken hafta başında 70.000d doların üzerine kadar çıkan BTC haftanın son gününde 62.300 dolara kadar düştü.

BTC ve altcoinlerdeki düşüşler yatırımcıları tedirgin ederken başarılı analist Michael van de Poppe Bitcoin ve Ethereum için korunması gereken kritik seviyeleri açıkladı.

Ethereum Düşerse Bitcoin’de Düşer!

Poppe, X’te yaptığı analizinde halihazırda Ethereum‘un kritik bir destek seviyesini (paylaştığı grafiğe göre 3,160 dolar) koruduğunu belirtti.

Analiste göre ETH bu destek seviyesini korumada başarısız olursa  büyük bir düzeltme yaşanır ve Bitcoin de 60.000 doları test edebilir, ETH de bu büyük bir düzeltme sırasında 2.800 doların altına düşebilir.

Yatırımcıları olası büyük düzeltme konusunda uyaran analist, ETH desteğini korur ve yükselirse bu durumun önemli bir rallinin sinyali olabileceğini söyledi.

Bitcoin’in 60 Bin Doları Koruması Gerekiyor!

Poppe ayrıca yükseliş için Bitcoin’in 60 bin -61 bin doların üzerinde kalması gerektiğini söyledi.

Analiste göre BTC bu seviyeleri korumayı başarırsa ardından tüm zamanların en yüksek seviyesine doğru bir devam göreceğiz.

Ağustos ayının ortasından itibaren kripto piyasasındaki momentumun yükseliş yönlü değişmesini bekleyen Poppe Eylül Ekim ayında yeni ATH beklediğini söyledi.

“Ethereum kritik destek alanını tutuyor.

Bu kaybedilirse, Bitcoin muhtemelen 60 bin doları test edecek ve Ethereum son büyük düzeltme olarak 2.800 doların altını test edecek.

Eğer bu olmazsa ve buradan yükselmeye devam ederse BTC ve ETH için parti zamanıdır.

Bitcoin’in de 60 bin -61 bin doların üzerinde kalması gerekiyor ve bu seviyeleri korursa ardından tüm zamanların en yüksek seviyesine doğru bir devam göreceğiz.

Tarihsel olarak ağustos ve eylül ayları kötü, ancak ağustos ortasından itibaren momentumun değişmeye başlamasını bekliyorum.

Eylül/Ekim ayında yeni ATH.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

1 Yorum

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

1 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Çok pişmanım valla

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları