coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerSon Dakika: Coinbase, Yeni Bir Altcoini Listeleme Yol Haritasına Ekledi!

Son Dakika: Coinbase, Yeni Bir Altcoini Listeleme Yol Haritasına Ekledi!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para borsası Coinbase, Gravity (G) tokenini listeleme yol haritasına ekledi.

Coinbase, yol haritasına ekledikleri altcoinleri listelemek üzere inceliyor ve bu liste sayesinde listelemelerin daha adil hale geldiğine inanıyor.
Diğer taraftan Coinbase, yol haritasına eklemediği altcoinleri de direkt olarak listeleyebiliyor. Yol haritasına eklenen tokenler genellikle daha yeni ve volalite riskleri daha yüksek kripto paralar oluyor.

Bununla birlikte bir tokenin yol haritasına eklenmesi, muhakkak listeleneceği anlamına da gelmiyor.

Gravity, bu yazının yazıldığı anlarda 319 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip ve dünyanın en büyük kripto paraları arasında 215. sırada yer alıyor.

Halihazırda Binance, Upbit ve OKX gibi büyük kripto para borsalarında listeli olan token her ne kadar listeleme haberinin ardından yükseliş yaşasa da son 24 saat içerisinde değerlendirildiğinde neredeyse hiç fiyat hareketi yaşamadı.

G, hem Gravity hem de Galxe ekosistemi için Gravity’deki yerel token ve yardımcı token olarak kullanıyor. İşlem ücreti tokeni olarak işlemleri desteklerken, staking yoluyla da ağı güvence altına alıyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları